Jump to content

ceyar esen

Üye
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by ceyar esen

  1. Demek Silmişler Öylemi.Ben Sana Demiştim Bir evvelkinden az indirirler diye bırak indirmeyi hemen kaldırdılar siteden.Böyle olacağı belliydi zaten.Neyse msn de görüşürüz.

  2. Güzel Kardeşim Hırsla ve Acele ile alıp paylaşmadan önce neden dikkat etmedin.Hoşgeldiniz ekranında 2010 olanını neden olduğu gibi koydun.Hiç mi Dikkatini Çekmedi.Milyonlarca Resim Arasından Başka Bir Resim Bulamadın mı? İşte Böyle Olunca Bu Gibi Yorumlara Fırsat Veryorsun.Saygılar.

  3. Ya baba Görüyorsun Değilmi.Yorumları Ve yaptığın Büyük hatayı.

  4. Yavuz Baba Hiç sesin soluğun çıkmıyor.hayırdır neler yapıyorsun.Varmı Bir Hazırlık Filan.

  5. Yavuz Kardeşim çok mueşkulsun sanırım.Yoksa bize yeni bir SÜPRİZ'inmi var.Yeni bir XP mi hazırlığı içindesin.

  6. Baba bende çok merak ediyorum.Şeçmeli Driver olayı da güzel olmuş.Bence Şimdiye kadar yaptığın en güzel XP olmuş.Tabiki kurduktan Sonra Asıl Açıklamaları Yaparız.Yavuz Baba benim ( ceyar esen )olarak düzeltirsen çok sevinirim.Hepimize yeni sistem hayırlı olsun.

  7. BENDE iyiyim paylaşımlarla uğraşıyorum.Bende seni çok merak ettim acaba sistemde bir hatamı çıktı diye.Bugün paylaşırsan ilk indiren ben olmak istiyorum.Şimdiden çok TEŞEKKÜRLER.Elerine Sağlık.

  8. YAVUZ BABA BUGÜN NERELERDESİN

  9. file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Belgelerim/Resimlerim/sshot-2.png

  10. Değerli USTAD'ım EKE58 kardeşime Saygılarımla.Ben sitedeki (ceyar esen)rumuzlu olan kişiyim.Adım (Aydoğan)yaşım 56.Öncelikle senin bu yakın alakandan dolayı sana çok TEŞEKKÜR ediyorum.MSN'im (ceyaresen52Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız.com)EKE58 USTAD'ım Şayet Özel CD yapma imkanın varsa İnanki HAR...

×
×
  • Create New...