Jump to content

pCwOrM

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About pCwOrM

Recent Profile Visitors

297 profile views

pCwOrM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Toparlamak gerekirse; dosyalar bir splitter araciligi ile bolunmus. Splitter programin adida "Split&Concat" tabi dikkatimi ilk ceken bu programin MAC OS programi oldugu oldu. BrightBlade hocamin yazdigi cat komutu ordan geliyormus. Ewt linuxtede warda MAC OS da bu splitteri yukleyince cat komutu ile rejoin islemi yapiyor. Ben HJSplit programini kullanarak dosyalari birlestirdim. www.freebyte.com/hjsplit Ardinda elime tek parca bir zip dosyasi gecti. Dosya iceriginde bir txt bir de dmg formatli iki dosya war. Yine burda dikkatimi ceken dmg formati MAC OS sisteminde bizim isonun yerinee kullaniliyor. Demekki bu paket dedim MAC OS versiyonlari kisaca uzulmus oldum. dmg formatini isoya cevirmekte mumkun ancak beni ikinci bir supriz bekliyormus. Tek parcalik 3GB boyundaki zip CRC hatasi verdi. Archive corrupted Bunun uc nedeni olabilir 1: ya dosyalari Split&Concat ile MAC OSda acmamam. (ki MAC kullanmiyorum:) 2: Dosya sistemi uygun olmadigi icin FAT tablosuna dosya cikarilirken uyusmazlik yasamis olmam 3. Arsiv gercekten bozuk. NEyse artik yapacak bisey yok. ilgilerinizden oturu tesekkur ederim.. Egerki indirien olmussa bilsinki MAC versiyonuymus
  2. ph5 hocam senin bu werdigin linklerde suite apket. acaba senini aldigin yerde zip password felan warmi? yani zip password warda yazmislarmi acaba? plz help me!!!!!!
  3. Hocam 2.6GB dosya indirdim bu verdigin paketi. Bunun zip sifresi nedir hocam. Mahvoldum ????????
  4. Hocam bu program bir harika. Foruma yeni uye oldum. ilk mesajimi sana yaziyorum. Bunu kullanmakta ehli olunduktan sonra cozulemeyecek mevzu kalmaz. Exe dosyasina donusturmesi bir cok yerde kullanilabilmesi anlamina geliyor. Cok tesekkur ederim. Bu program ile ilgili tecrubelerinizi paylasmak dilegiyle... Ayni sekilde bende yapabildiklerimi burada paylasmayi isterim..
×
×
  • Create New...