Jump to content

sortie!!!

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sortie!!!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Dediğim gibi TNCXP kullanıyordum kendi driverları çakışmış olmalı ki sorun çıkardı.
  2. Verdiğinizi kurdum o da işe yaramadı. NVIDIA'yı kendi uninstall seçeneğinden kaldırınca düzeldi sorun.
  3. Maalesef kartın sürücüsünü güncelleştirdiğim için öyle yapıyormuş çünkü tüm NVIDIA sürücülerini kaldırdım dediğiniz programla şu an sorun yok. Çok teşekkür ediyorum hepinize, sorun çözülmüştür. Allah razı olsun.
  4. Dediğinizi yaptım kaldırdım ve kaldırdıktan sonra verdiğinizi yüklemeden önce acaba çalışıyor mu dedim ve baktım sorun yok şu an. Verdiğinizi yüklesem tekrar bozulur mu acaba? Çünkü efektleri değişik bunun.
  5. Tamam. Program files'da ekran kartımın bulunduğu klasör yok... O yüzden nasıl kaldıracağımı sormuştum. Program ekle kaldırda NVIDIA var oradan kaldırsam?
  6. Sadece K-Lite codec var zaten başka yok. Sorun başka codecden değil yani. @milano88 dediğinizi yapacağım umarım işe yarar.
  7. Güncel ekran kartı derken? Driver mı?
  8. NVIDIA GeForce FX 5200. RAM'i nasıl çıkartacağım bilmiyorum. Bugün yüklemiştim onu da ama işe yaramadı maalesef K-Lite.
  9. Ekran kartı driverlerini tekrar yükledim ama bir değişme olmadı.
  10. Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Her yolu denedim. Formatla bile geçmeyen bir sorunum var. Uzun zamandır forumu takip ediyorum buradan indirmiştim zamanında TNCXP'yi. Media Player'da video izlediğim zaman aşağıdaki gibi yeşil ekran oluyor ve izleyemiyorum. Başka video izleme programı olduğunda sorun yok. İşin kötüsü Media Player ile video izlemesem de olur ama aynı sorun görüntülü arama yaptığımda da oluyor. İki tarafın kamera bölümü yeşil ekran oluyor. Web cam açtığımda tekli o zaman sorun yok ama son sürümde zaten tekli açılmıyor eskiyi yükleyim desem de bu kez yeni sürüm var yüklemezsem açılmayacağını söylüyor. Bu yeşil ekran sorununu nasıl çözebilirim? [img]http://i662.photobucket.com/albums/uu341/gmzlmde/wmpSmall.jpg[/img] [img]http://i662.photobucket.com/albums/uu341/gmzlmde/grntlSmall.jpg[/img]
×
×
  • Create New...