Jump to content

experdll

Üye
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

experdll's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Özel Sohbeti yüklemişler sonunda. Sorun çözüldü demek ki. Özel Sohbet açılmış arkadaşlar bilgilerinize.
  2. Başkası da öyle zannetti daha önce kullandığım bir domain den dolayı. Fatih YILDIRIM denen kişiyi tanıyorum daha önceden.
  3. Bütün linkler açılmış. Profil de Beğendikleri diye bir yer gördüm o aktif değildi. Beğendikği başlıklar yada kişiler mi olacak acaba?    Vayy. yeni fark ettim. yazıyı açmadan yorumları da açabiliyoruz artık.
  4. Benim anladığım kadarıyla arkadaş listesi Takip Ettiklerim. Ben mesela nilüfer tuna yı ve Ev Hanımını takibe aldım. Sadece ikisinin emfitlerini görmek istediğim zaman Takip Ettiklerime tıklıyorum. O ikisi baya birşeyler vede işe yarar şeyle paylaşıyor çünki.
  5. Ha ha arkadaşlar counter lardan ikisi dolmuş mail geldi. Geri sayım 4 Saat 51 Dakika diye. Profil görüntüleme açılma süresi diyor. Ondan sonra da @ ve # kullanımı aktif olacakmış. Bu arada helal olsun ya ben sevmeye başladım bu işi. Az önce atılan bir yazı hadi be inşalah bizde varız deriz bundan böyle ellerine sağlık.   Merhaba arkadaşlar. Bir counter uygulaması ile otomatik olarak aktif oluyor özellikler. Sadece eğlenceli hale getirmek istedik sizler için bu işi. Burası bizim ülkemizin ve sizlerin ve her zamanda öyle kalacak.  Hedefimiz hep birlikte bizde varız demektir. Bazı konularda çok fazla mail talebi geldiği için bir takım özellikler için belki öncelik atanabilir, düşünce aşamasında.
  6. Açılıyor. Ben girdim şimd. Bir çalışma yapmışlar. Sanırım çok fazla mail gittiği için özellikleri açıyorlar tek tek. Şu counter dedikleri şeyden vazgeçiyorlar sanırım.
  7. Tıklanmıyor diye mail attım bende.. Kota varmış Sitede toplam paylaşım oranı artık kaçsa bu sayı bilmiyorum bu rakamlara eşitlendikçe kendi aktif oluyormuş özellikler. Anlık sohbet diye birşey var mesala o 12 paylaşım ve 65 üye sonrası aktif olmuş. Rakamlar konusunda bilgi yazmamışlar.  Ben web işinden anlamam ama site gayet hoş görünüyor. Herhangi bir dağınıklık çarpmadı gözüme daha önceki girdiklerime göre bugün çok daha hızlı açılyor mesela.counter attıkça ki ne kastettiklerini anlamadım beğen butonu ve birkaç şey daha varmış aktif olacakmış. @ işareti # işaretleri aktif olarak kullanılacakmış. Ticari bir kaygıları olömadığını bundan dolayı da her özellik için bir counter belirlediklerini yazmışlar.   Bu counter dedikleri ne?
  8. Paylaşım yapılmaya başlanmış sanırım. Birde tam anlayamadım ama sanırım yeni özellikler açılıyor herhalde @ ve # var bugün. Özellikler paylaşım oranına göre kendimi aktif oluyor acaba.
  9. Hımm. Bilmiyordum. Özür dilerim o zaman. Güzel demek ki bizimde bu yönde baya bir atağımız var.   Az önce girdim inceledim quup u açıkçası ben ilk defa sizden duydum quup uda ama nedense diğeri bana daha cazip göründü. Tabi bu birazda kullanım zevkiyle alakalı bir durum. Burdan biraz daha ümitli gibiyim gelecek adına sanki büyüklere alternatif olmaya daha yakın gibi göründü bilmiyorum ya işte amaaann bakcaz görcez işte.
  10. ama ben bizim ülkemize ait bir yerden bahsetmiştim. Sonuçta oda yabancı kaynaklı. Yabancıların her yaptığı beğeniliyor. He evet güzelde yapıyorlar ama bizlerden birilerinin bu işe el atmış olması her ne olursa olsun bence güzel bir şey. Yerini nerde ne kadar alabilecek bilmiyorum en azından açılacak özelliklerin neler olacağı konusunda açık bir bilgi vermiş olsalardı belki bu konuda bir fikrimizde olabilirdi. Ama yapı olarak diğerlerinden farklı bu görülebiliyor. Yine farklı özellikler açılacağını düşünüyorum baktığım zaman. Açıkçası ben kullananların sayısı arttıkça  ülkemiz adına güzel bir çalışma olacağını düşünüyorum.
  11. emfitle için paylaş linki olacak mı acaba mesela ben buradaki bir konuyu paylaş dediğimde face taki gibi orada paylaşabilecekmiyim.
  12. emfitle.com un destek görmesi gerektiğini düşünüyorum.

    1. Cyph3r

      Cyph3r

      bir liselinin dönem sonu ödevi formatından çıkarsa destek görür... sitenin şu görünüşe göre 499 çeşit trojanın olduğu bir bilgisayarda banka işlemi yapmak bile bu siteye üye olmaktan daha güvenli...

  13. Arkadaşlar bence benim görüşüm Harika olmuş. Test yayını bitmiş yeni arayüz bana göre çok iyi. Yeni bir deneyim olacak. Test yayınımız sona ermiştir. Resmen yayın hayatına başlamış bulunmaktayız diye mail geldi baktım ki bana göre çok hoş olmuş. Simgeleri Papatya. Umarım harika paylaşımlar çıkartanlar olur orada da diğer sosyal ağların yanında yerini alır. Duyduğuma göre paylaşım durumuna göre yazarlık sistemi de uygulanacakmış. Paylaşımların başlaması bekleniyormuş. Daha farklı yeniliklerde olacakmış ama tam öğrenemedim. Haydi arkadaşlar emfitlemeye. [quote name="kinotakao" post="1334970" timestamp="1372705810"] Tema biraz düzenlense iyi olur sanki, temadan çok kaybettiriyor. Ayrıca ne yaptığımızı pek anlamadım. Eğer daha iyi bir seviyeye gelirse bakabilirim aktif olarak. Zaten sosyal medya delisi bir insna değilim, en azından bir Türkün yaptığı siteyi kullanırım :)[/quote]   Kinotako test yayınıymış zaten o gördüğümüz. Daha çok özelliklerin açılağı söyleniyor ama paylaşımlar geldikten sonra olacakmış. Açıkçası devamında neler geleceğini görmek istiyorum. Yazma kabiliyetim olsa yazarlık sistemi aktif edilecekmiş ama işte kabiliyet meselesi. [quote name="sk8er_boi" post="1334971" timestamp="1372706179"] Comic sans kullanmışlar ana sayfada. Açtığım browseri yaktım az önce.[/quote] Yazı stili değişmiş ki zaten herşey değişmiş :) Evet arkadaşlar bugün ilk paylaşımımı yapmış oldum. Nasıl olmuş sizce yazım.  [color=#0000cd][b]TugruL -> Flood yapmak yasaktır. Devamında uyarı alacaksınız....[/b][/color]
  14. emfitlemek yeni bir kavram. Dün yayın hayatına başladı. Türk yazılımcılarımız sosyal medya konusunda bir çalışma başlatmış bence çok olumlu ve yerinde bir girişim olmuş. emfitle.com. Bunu kastetmiştim aslında.
  15. sana katılıyorum yawuz58 umarım düzeyli bir yer olur ve öyle de kalır.
×
×
  • Create New...