Jump to content

AvispA

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About AvispA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AvispA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. ben o dosyanın ne olduğunu biliyorum zaten.. derdim sen neden yazmıyosun ne olduğunu? o dosyayı oraya koyan sensin vee kurulurkende izin istemiyor dosyan... ne kadar etik sence???....
  2. arakadaşım madem sanmıyosun ozaman linki nerden aldığını yaz.. sonuçta verilen linkteki oyun demo+patch bunu offical link+patch yapabilirdin şüpheli dosya olduğu için bu kadar kızdım.. Kabahat sende demiyorum zaten başka bi yerden almışta olabilirsin ama insanların özlük haklarına saygı göstermeyenlerden nefret ediyorum bilmem anlatabildimmi? bizi aydınlatırsan sevinirim (dip not oyunu bi arkadaşımın onboard ekran kartlı sisteminde çok rahat oynadım 0 kasma ile.. sistem open gl motoruyla yapılmış ama bu bu kadar kasmasına sebep değil)
  3. linkteki oyun bendede çok ağır çalışıyo oyun büyük ihtimalla casus yazılım filan eklenmiş yada zararlı herahngi bişey.. mesela içinde beko.exe var ne işe yarıyo o uygulama?... madem bi işe yaramıyo ne işi var dosyanın içinde??? Bu linkten oyunu indiren çoğu kişinin sorun yaşayacağını düşünüyorum..
  4. 1999 benim farkettim 2000 i alcaktım almadım. sitenize hayırlısı olsun
×
×
  • Create New...