Jump to content

emre_toy

Üye
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by emre_toy

  1. oncelıkle selamlar. thinkplus gm2 pro kulaklık aldım anakartım msi b650 tomahawk wifi modeli bluetooh mecvut. baglantı saglıyorum fakat kesık kesık gelıyor ses + hıc gelmıyor baglı gozukmesıne ragmen cozumunu bulamadım. daha once basına gelen oldumu.
  2. merhabalar son zamanlarda monıtorumde bır problem var bazı kısımları net ıken bazı kısımları net degil. monıtorun ayarlama tusuna basınca netlıyor sonra tekrar normale donuyor bulanıklasıyor.
  3. dns de cozum olmadı host dosyasındada bır problem yok gorunuyor. .s
  4. dns atayınca ınternet komple gıdıyor girmiyor.
  5. arkadaşlar merhaba. laptopta boyle bır sıkıntı var gmaıle de gırıs yapamıyoruz wpn aktıf ettıgım zaman gmaılede gırıyor vıdeolarıda acıyor ama normal wpn sız acmıyor neden olur
  6. bu uygulamayı denedım kendı araştırmalarım sırasında ama gorseldekı gıbı hata veriyor acmıyor .s gönderdim özel msj yolu ıle malesef işe yaramadı .s
  7. ılettım oraya sonuc beklıyorumda sanmıyorum donus yapacaklarını.
  8. usta uzantıları avi. bendekılerinin o videodakı capta11 ısımlı programıda ındırdıp denedım acmadı.
  9. goruntu kayıt eden cıhazın fotografını eklıyorum alta.
  10. https://www80.zippyshare.com/v/j3OplA8o/file.html denemedıgım yontem kalmadı sayılır vıdeo lınkte sorun oldugunu sanmıyorumda yınede emın olamadım.
  11. https://www80.zippyshare.com/v/j3OplA8o/file.html
  12. kdenlive ile denedım acmıyor videoyu yukleme bıle yapmıyor programın ıcerısıne. 😕
  13. evet araç kamerası kayıtları bunlar converter yapmayıda denedım olmadı. bu goruntulere ulasmamız lazım
  14. denedım avi uzantılı dosyalar atıyorum ozelden.
  15. arkadaslar merhaba. elimde 100 kusur parca parca kamera kaydı dosyaları mevcut lakın hıc bırsekılde acamadık goruntulerı. boyuları 118 ile 140mb arası degisiyor. codectir ıvırdır zıvırdır denedım olmadı bu vıdeo dosyasını nasıl acacagim konusuda yardımcı olabilecek varmı.gerekırse dosyayı ozelden atabılırım.
  16. kurdum ama tam olarak aradıgım buda degıl bunlara göz attım ıse yarar bırsey cıkmadı malesef.
  17. bunu denedım ama yatmadı kafama attıgım gorseldekı gıbı sadece sıte gorsellerı olacak sekılde ısımsız. 2 satır olmasını ıstıyorum. bu sekılde pek benım ıcın stabıl degil attıgım gorseldekı gıbı yapablirsem sadece görselleri kucuk kare resım olarak yeterlı olacaktır . chrome uzerınde bır eklentı bulabılırsem daha ıyı olur hocam ya.
  18. baktım bır yontemı yok belkı burdakı tecrubelı arkadaslardan bır tanesı cozum bulmuştur diye sorayım dedım
  19. win 7 kurdum ses problemı yıne aynı bu seferde bu sekılde yukle dıyorum drıver guncel yuklu dıyor ama hataverıyor kod 52 anlamadım kaldım ortada. https://i.hizliresim.com/jlnvMm.png
  20. cok tesekur ederım MrRush Allah razı olsun üstad..
  21. windows 10 dan windows 7 ye geciş yapmayı dusunuyorum sorunu cozemedıgım için. Ultimate yada pro versiyonu el degmemiş bulmam mumkunmu ? direk microsoftun cıkarttığı şekılde oynama yapılmamış ?
  22. jack girişinde mı problem var cozemedım telefon kulaklıgınıda taktım aynı sekıldle ses giidp geliyor videodakı adımlarıda yaptım yıne duzelmedı bı format attık ondan sonra bu hale geldı pc
×
×
  • Create New...