Jump to content

emre_toy

Üye
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by emre_toy

  1. MesutÖzil, 21 dakika önce yazdı:

    Sadece laptoptan girince mi bu sorun çıkıyor ? Ağ bağlantıları ayarlarından “1.1.1.1 - 1.0.0.1” ya da “8.8.8.8 - 8.8.4.4” bu iki dnsyi girip dener misin 

    dns atayınca ınternet komple gıdıyor girmiyor. 

  2. Senkron2, 22 saat önce yazdı:

    https://www.warezturkey.org/46425-dashcam-viewer.html Dostum şu link ilacın olabilir bugün rastladım. Umarım sendeki kayıtları destekliyordur.

    bu uygulamayı denedım kendı araştırmalarım sırasında ama gorseldekı gıbı hata veriyor acmıyor .s

    2021-09-23_22-22-04.png

    max00, 19 saat önce yazdı:

    bana da gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım 

    gönderdim özel msj yolu ıle 

    xpprox, 22 saat önce yazdı:

    mpv-x86_64-20210905-git-8aef22e birde bunu dene 7ziple

    dosyayı aç içinde installer var onun içinde mpv-install var yönetici olarak aç.cmd çalışacak o hallader inşallah link aşağıda

    https://sourceforge.net/projects/mpv-player-windows/

    malesef işe yaramadı  .s 

    • Like 1
  3. forjest, 2 saat önce yazdı:
    • Video için bir kaç uygulama bildiklerim: VLC Player, SMPlayer , Gom Player , PowerDVD.
    • Kodek olarak Elecard codec pack paketi + klite mega codec pack ile beraber kullanılabilir. Deneme yanılmayla çözülebilir.
    • Video editörleri: Openshot , Movavi video editor, SonyVegas ve Kdenlive bu işlerde iyilerdir. Video'yu düzenleme moduna alarak farklı formatlarda çevrilebilir.
    • Extreme bir durum yoksa eğer, video dosyalarıyla ilgili olarak, mutlaka yararlı olacak uygulamalar üstteki eklediklerim ve diğer arkadaşlarında belirttikleri gibi.

    Saygılarımla.

    Not: Açamadığım bazı farklı olan uzantıdaki video ve ses içeriklerini, linux işletim sisteminden daha hızlı ve rahat açtığımı belirtmemde yarar var. Kdenlive ve Openshot bulunmaz nimet bu türlü video ve ses dosyaları için. 🙂 

     

    kdenlive ile denedım acmıyor videoyu yukleme bıle yapmıyor programın ıcerısıne. 😕

  4. arkadaslar merhaba.

    elimde 100 kusur parca parca kamera kaydı dosyaları mevcut lakın hıc bırsekılde acamadık goruntulerı. boyuları 118 ile 140mb arası degisiyor. codectir ıvırdır zıvırdır denedım olmadı bu vıdeo dosyasını nasıl acacagim konusuda yardımcı olabilecek varmı.gerekırse dosyayı ozelden atabılırım.

  5. -THR-, 8 saat önce yazdı:

    Roomy Bookmarks Toolbar adlı eklenti işini görecektir. Zamanında chrome mağazasında vardı ama şuan kaldırılmış o nedenle doğrudan kurulum gerçekleşmiyor. Aşağıdaki linkten indirdikten sonra chrome uzantılara manuel eklemen gerekiyor.

    Roomy Bookmarks Toolbar CRX

     

    kurdum ama tam olarak aradıgım buda degıl :(

    logosoft, 7 saat önce yazdı:

    bunlara göz attım ıse yarar bırsey cıkmadı malesef. 

  6. fth_zgr1965, 04.04.2021 - 12:18 yazdı:

    Verdiğim linkteki uzantıyı kullanabilirsiniz. Yer imlerinizi listeliyor. Ben çok beğeniyorum. İster karanlık tema olabiliyor, isterseniz sayfanın sağında, isterseniz sayfanın soluna ayarlayabiliyorsunuz. Arama yaparak istediğiniz sayfaya ulaşmak da mümkün. Nasıl açılacağını dahi seçebiliyorsunuz. İstediğiniz kadar sayfayı ekleyebilirsiniz üstelik adlarıyla. Saygılarımla...

    Uzantı Linki

     

    Adsız.asd.png

    bunu denedım ama yatmadı kafama attıgım gorseldekı gıbı sadece sıte gorsellerı olacak sekılde ısımsız. 2 satır olmasını ıstıyorum.

    kadetti, 23 saat önce yazdı:

    Tavsiyem tüm tarayıcılar da, yerimi çubuğuna koyduğun yerimlerini adlarını kısaltman ve mümkünse, klasörler içinde saklamandır.

    Bir de yerimi eklediğinde isimlerini kısaltırsan, yerimi çubuğunda çok daha az yer kaplarlar.

    2014712613_2021-4-413-51-6.thumb.jpg.a437851fac32953f591a96e82bbafc47.jpg

    a.thumb.gif.9098e0ed11f6293928e9f1cc6cd67ec0.gif

    bu sekılde pek benım ıcın stabıl degil attıgım gorseldekı gıbı yapablirsem sadece görselleri kucuk kare resım olarak yeterlı olacaktır . 

    logosoft, 23 saat önce yazdı:

    @emre_toy arkadaşım anladığım kadarıyla tek sayfada tüm yer imlerini  görmek istiyorsun çabuk ulaşmak adına.Tavsiyem  centbrowser  olacaktır ben yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum chroem tabanlı ve tüm google servisleri ile sorunsuz çalışıyor.Google kayıtlı şifrelerim yer imlerim almaz diye derdinde olmaz tam anlamıyla senkronize oluyor.denemeni öneririm.Ben nereden buldum  by faruk arkadaşımızın kmp sisteminden görüp kullanmaya başladım.

    Ekran Alıntısı.PNG

    chrome uzerınde bır eklentı bulabılırsem daha ıyı olur hocam ya. 

×
×
  • Create New...