Jump to content

fatisi

Üye
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Not Telling

Recent Profile Visitors

698 profile views

fatisi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar, Trevaian'ın kitaplarını arıyorum. Kitapları şunlar; 1972 The Eiger Sanction (İnfazcı) 1973 The Loo Sanction (Hesaplaşma) 1976 The Main (Kasaba) 1979 Shibumi (Şibumi) 1983 The Summer of Katya (Katya'nın Yazı) 1998 Incident at Twenty-Mile (Yirminci Mil) 2000 Hot Night in The City (Kentte Sıcak Gece) 2005 The Crazyladies of Pearl Street (İnci Sokağı)
  2. Arkadaşlar Don Miguel Ruiz'in "Dört Anlaşma: Toltek Bilgelik Kitabı" adlı kitabını arıyorum, bulabilirseniz herke için faydalı olacağını düşünüyorum. Teşekkürler. Doğan Cüceloğlu'nun kitap ile ilgili tanıtım metni; [i]Ben bu kitabın İngilizcesi'ni bu yaz okumuştum ve daha önceden Türkçeye çevrilmiş olduğunu büyük bir memnuniyetle öğrendim. Kitabı; • Diğer insanlarla ilişkilerinin sağlıklı ve sorunsuz olmasına önem verenlere; • Kendiyle olan ilişkisini önemseyen ve sürekli bir öğrenme ve gelişme süreci ortamında olmak isteyenlere; • Kendini, ailesini, şirketini bir gelişim süreci içine sokarak değiştirmek isteyenlere, önemle öneriyorum: İletişim Donanımları adlı kitabımın basımından sonra bu kitabı okudum ve Don Miguel Ruiz'in Dört Anlaşma kitapbın ifade ettiği düşüncelerle benim o kitapta ifade ettiğim düşüncelerin benzerliğinin derecesine hayret ettim. Ruiz düşüncelerinin köklü bir uygarlık olan Toltek bilgeliğinden kaynaklandığından söyleyince hayretim ve memnuniyetim daha da arttı. Benim kitabımda bir bölümü kapsayan "insan fenomen dünyasında varolur" konusu, konunun çok önemli olması nedeniyle burada haklı olarak tüm kitabın konusu olmuş ve hem daha kapsamlı bir biçimde ele alınmış hem de mistik bir düşünce konuyu sarmış sarmalamış. Bu kitabı okuyun, ama günlük yaşamınızda karşılaştığınız her sorunun altında hangi dört anlaşmayı ihlal ettiğinizi keşfetmek amacıyla okuyun. Yavaş yavaş, sindire sindire ve şimdi ve daha önce yaşadığınız sorunlarınızın üzerinde düşünerek. Doğan Cüceloğlu (Ekim 2006)[/i]
  3. yükledim, sorunsuz çalışıyo...süper...
  4. dostum rar şifresi nedir? [b][color="#0000FF"]Akozdem!R[/color] -> Exe biçimli dosyada rar şifresini nasıl buldun?[/b]
  5. eski bir oyun ama kaçırmışım. linkler ölmüş haliyle, yeni linkleri var mı a dostlar?
  6. Oyunu yükledim, çalışıyor. Ancak henüz ilk bölümde oyuncu ilerlemiyor, hareket etmiyor. Sadece ateş edebiliyorum. Neden olabilir sizce?
  7. Oyunu yükledim, çalışıyor. Ancak henüz ilk bölümde oyuncu ilerlemiyor, hareket etmiyor. Sadece ateş edebiliyorum. Neden olabilir sizce?
  8. Battlefield Bad Company 2 Vietnam idirdim, ancak oyun Rusça. İngilizce dil eklentisini olan var mı?
  9. artık rapidshare den dosya indiremiyorum, premium olmak mı gerekiyor artık, bilgisi olan var mı?
  10. kardeşiiimmm... :) özledim yaow,görüşemiyoruz ne zamandır,bu kenya bizi ayırıyo kardeşim... :(

  11. evet,onun kayıtları duruyo hala kardeşim. isteyenlere upload edebilirim. zuhahhayn!
  12. Saolun arkadaşlar,süper bi program bu,müzikle uğraşan arkadaşlara tavsiye ederim.
  13. işte forumda en çok sevdiğim konu. kardeşim CentilBoy'un dediği gibi Ulead Video Studio yu tavsiye ederim,bi dene istersen.
×
×
  • Create New...