Jump to content

Darkiself

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Darkiself

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Darkiself's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Peki ben nerede hata yaptım ki.. Diskten boot oluyorsa, açılışta hiçbir şey yapmadan xp cdsi takılı olduğu gibi önyükleme başlamalı.. yanlış mıyım.. Birde 8GBlık diski ntfs yaptık, acaba fat mı yapmalıyım. bu sebepten bir sorun çıkıyor olabilir mi .
  2. morning: xp kurulu zaten. bu sistemle dostan kurulmuyorsa, usb de boot olmuyor, ki format atabileyim.. nerede hata yaptık bilemedim ki..
  3. Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür bu konu üzerinde uğraşıyorum. Dün akşam oturup 3 saat boyunca morning arkadaşımızın videosunu izleyerek adım adım XP kurulum için gerekli hazırlıkları yaptım. Biostan boot olarak USB seçtim, önce F8 ile seçim ekranına düştüm, ardından administrator ile oturum açıp DOS'a düştüm. USB'nin içine giriyorum (F:) fakat i386 klasörü yok. Buradan kuruluma nasıl başlayacağımı çözemedim. Elimdeki USB bellek 8GB Kingston. DVD-Rom çalışmıyor ve sistem mavi ekran veriyor sık sık. Fanı önceki akşam temizledim ama c sürücüsü iyice şişmiş olacak. Formatla bu sorunu halledebileceğimi düşünüyorum. Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.. Saygılarımla.
×
×
  • Create New...