Jump to content

Googleßeta

Üye
  • Posts

    423
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Googleßeta

  1. Hocam bu hata genellikle işlemciniz sadece 32 bit deskeliyorsa veya bios ayarlarından virtualization technology özelliği kapalı konumdaysa karşımıza çıkmaktadır. İşlemcinizin tam modelini yazarak 64 bit destekli olup olmadığına bakabilirsiniz. Ya da bios ayarlarını kontrol ederek tekrar deneyebilirsiniz.

  2. Güç kaynağı gayet yeterli, Corsair de kendini kanıtlamış bir marka. Yeni sistemlerin güç tüketimi oldukça düşük zaten. Kağıt üstünde herhangi bir uyumsuzluk gözükmüyor. Fakat hdd'yi green serisi değil de en az blue serisi almaya bak derim. Green serisi genellikle depolamada kullanılmakta ve okuma/yazma değerleri daha düşük. Performans sorunu yaratabilir.

  3. Bu tip virüsler için Combofix üstüne tanımam. Fakat virüsleri silmeden önce verilerini kurtarmalısın ki o verilerin olduğu klasörleri virüs görünmez hale getiriyor. Tavsiyem Active Boot disk gibi bir yazılımda bilgisayarını boot edip dosya yöneticisinden hdd içindeki verileri başka bir diske taşıman ardından Combofix ile hdd takılı iken sistemini taratman olacaktır.

×
×
  • Create New...