Jump to content

Googleßeta

Üye
  • Posts

    423
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Googleßeta

  1. Ellerinize sağlık, yine arşivlik bir çalışma olmuş.
  2. Kırılmış linki yenileme imkanı var mıdır?
  3. Güncel kartlardan Rx 560 4 GB veya GTX 1050 Ti alabilirsiniz. Oyun oynamam derseniz de GT 1030 veya RX550 tercih edebilirsiniz.
  4. Açılışta internet üzerinden saati otomatik ayarlayan bir program bulabilirsen sorunu kolayca çözebilirsin. En kalıcı yöntemi tabi ki pili yenisi ile değiştirmen olacaktır.
  5. Windows 7 ultimate bile kaldırır hocam. 32 bit olanı kurmaya dikkat etmeniz yeterli.
  6. Hocam elektrikli süpürgeyle vakumlayın
  7. Turbobit'e erişim yasağı mı geldi, giremiyorum şuan site yanıt vermiyor.
  8. Hocam bu hata genellikle işlemciniz sadece 32 bit deskeliyorsa veya bios ayarlarından virtualization technology özelliği kapalı konumdaysa karşımıza çıkmaktadır. İşlemcinizin tam modelini yazarak 64 bit destekli olup olmadığına bakabilirsiniz. Ya da bios ayarlarını kontrol ederek tekrar deneyebilirsiniz.
  9. Ayar verme çabanızı anlayamadım. Sonuçta indirme bazlı kazanç sağlıyorsunuz biz de indiriyoruz.
  10. Nasıl bir hata verdi?
  11. Emeğinize sağlık. Turbobit gibisi yok. :mellow:
  12. O paraya hatta daha da altına 650-700 tl arasına General Mobile 4g alabilirsin. Bu fiyata başka f/p telefon yok. Ayrıca hepsiburada.com'dan alışveriş yapmanı tavsiye etmem. Daha dürüst siteler mevcut. Onlara bakabilirsin. n11.com'u önerebilirim. 600'e bile denk getirebilirsin.
  13. Ellerinize sağlık tam aradığım sürüm umarım aktivasyon seçmelidir.
  14. Panellerin fiyatı yenisi veya aynı ürünün 2.eli fiyatına satılıyor. Yukarıdaki arkadaş söylemiş ben de söyleyeyim. Atın gitsin, uğraşıp para harcamaya değmez.
  15. Forum dışında satıldı.
  16. Güç kaynağı gayet yeterli, Corsair de kendini kanıtlamış bir marka. Yeni sistemlerin güç tüketimi oldukça düşük zaten. Kağıt üstünde herhangi bir uyumsuzluk gözükmüyor. Fakat hdd'yi green serisi değil de en az blue serisi almaya bak derim. Green serisi genellikle depolamada kullanılmakta ve okuma/yazma değerleri daha düşük. Performans sorunu yaratabilir.
  17. Kötü kişilerin eline geçerse işimiz var. Adamlar bir de korumak için ayrıca program yazmışlar. Eğer bu program yayılırsa ileride para ile defender versiyonunu satabilirler. FW olan ağlarda çalışıyormu ona bakmak lazım.
  18. Bu tip virüsler için Combofix üstüne tanımam. Fakat virüsleri silmeden önce verilerini kurtarmalısın ki o verilerin olduğu klasörleri virüs görünmez hale getiriyor. Tavsiyem Active Boot disk gibi bir yazılımda bilgisayarını boot edip dosya yöneticisinden hdd içindeki verileri başka bir diske taşıman ardından Combofix ile hdd takılı iken sistemini taratman olacaktır.
  19. Hayırlı olsun ben de kamyönete dgs ile geçtim geçen sene programcılıktan, 9 ders aldım ancak 1 tane dersi veremedim, dersler çok ağır. Bu sene bahar döneminde tekrar vermeye çalışacağım çok çok 1 sene daha uzatırız o da mühim değil. Daha kayıt yenileme başlamadı, bekliyoruz. :)
  20. Normalde oluşturmaz ama cd keyinizi öğrenebileceğiniz bir programla varolan sistemin keyini alıp saklamanız yararınıza olur, ilerde sistem çöktüğünde o keyle etkinleştirirsiniz. Şurada anlatılanları yaparsanız keye ulaşırsınız. http://www.windows10.gen.tr/windows-10-urun-anahtari-ogrenme/
×
×
  • Create New...