Jump to content

nazmi54

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About nazmi54

Recent Profile Visitors

229 profile views

nazmi54's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Benim verdiğim Trial sürümünü kurup deneyebilirsiniz yada benim gibi önce NIS 2011 kurun sonra yazılımı güncellemeye çalışın. Güncelleme kısmında sizi yükleme onarım yazoılımına yönlendirecek. Buradan 2011 silip sizin yerinize 2013 sürümünü kuracaktır. (Yardımcı programın ismi aklımda kalmadı maalesef...) Bende NIS 2013 20.4.0.40 sürümü bulunmaktadır.
  2. Merhabalar; NIS kurulum dosyası olarak http://tr.norton.com/downloads-trial-norton-internet-security Trial sürümünü mü indirip kurmaya çalışıyorsunuz yoksa lisanslı kullanıcı oalrak Norton Management'dan indirdiğiniz kurulumla mı başarısız oluyorsunuz. Ben NIS kurabildim ve sorunun nerede olduğunu bulabiliriz.
  3. [quote name='serdarcavusoglu1' timestamp='1345663224' post='1233367'] skype ile nasıl aktive ettin adım adım anlatabilirmisin canlı konuşmamı telesekretermi çıkıyor? ayrıca tel ile aktive edince sınırsızmı oluyor yoksa 180 günmü? bu yedek alma işini bende merak ediyorum. [/quote] Telesekreter çıkıyor. Tabi burada biraz ingilizce bilmemiz gerekiyor. EN azından söylediği rakamları anlamanız açısından. Windows 8'i telelfonla aktifleştirirken hangi bölgede yaşadığınızı soruyor. Birleşik krallığı seçiyoruz. Skype ile sabit hatları arama yaparken, numarayı girdiğimiz kutucuğun sol kısmında ülke bayrağı var. Oradan tekrar birleşik kralliği seçiyoruz ve windows 8 aktiflweştirme bilgilerindeki ücretsiz numarayı arıyorsun. Konuşma bittiğinde 1'i tuşluyoruz. Sonra bizden A B C... bloklarındaki numaraları sırayla istiyor. Doğrulama başarılı olursa numaraları 2 defa tekrar ederek yavaşça bildiriyor. Eğer doğrulama başarısız olursa, konuşmada microsoft sitesinin linkini veriyor.
  4. Bugün skype ile aktifleştirdim. Win 8 telefonla aktifleştireceğiniz zaman bölge olarak birleşik kralliği seçin. Çünkü skype ile birleşik krallik üzerinden aramalar ücretsiz. [b][i]Peki, Wİndows 8'i aktifleştirdim, lisans yedeğini alacağımız bir yazılım var mı?[/i][/b]
×
×
  • Create New...