Jump to content

Lastman

Üye
  • Posts

    517
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lastman

  1. Büyük ihtimal format aşamasında windowsun ekran kartı sürücüsünü kuruyor.  Kurulum tamamlandıktan sonra da internetten daha güncel bir sürümünü indiriyor.  ACPI sürücüsü de olabilir.  Sorun edilecek birşey değil. Kurulumda direkt kendi sürücüsünü kurmasını istersen kurulum dosyasına entegre edebilirsin sürücüyü.

  2. merhaba arkadaşlar uzak bağlantıyı aktif etmek istediğimde firewall üzerinde port açamadığı için hata veriyor ve uzak bağlantıya açılmıyor bunu nasıl düzeltebiliriz yada uzak bağlantı kullanılmıyor mu bu versiyonda?

    3.Parti programlarla uzak masa üstüne bağlanabilirsiniz.

     

    Lastman kardeşim, şu senin Win 7'nin güncel ve de gelen şikayetler doğrultusunda elden geçirilmiş ve düzeltilmiş versiyonunu yayınlasan ne iyi olurdu. Hem belki ESD sıkıştırması ile CD boyutuna da indirgeyebilirsin. Ama ne diyebiliriz ki? İrade senin...

     

    Yapmayı uzun zamandır düşünüyorum.Hatta en az 4-5 defa denedim ama sanırım yüklenen güncellemelerden dolayı son aşamada v-lite hata veriyor. Sorunu çözebilirsem daha stabil ve güncel bi sürüm yapacağım.

  3. elinde başka lite sürüm varsa onun boot.wim dosyasını değiştirerek belki cd boyutuna indirebilirsin.Ben ona dokunmadım.Mesela köylü'nün yaptığı lite çalışmalarda boot.wim daha küçük.

  4. Bu ülkede daha güvenli bi şekilde kömür bile çıkartılamıyor.Madenciler öldüğü zaman "ölüm madencinin kaderi" deniliyor. Japonya gibi teknoloji devi bir ülke bile nükleer santralin güvenliğini sağlayamazken biz neyimize güveniyoruz? Çernobil faciasının etkileri bile hala üzerimizden gitmiş değil. Bi kaza olup milyonlarca kişi ölüp bizi yüzyıllarca kanser etmeye yetecek radyasyon açığa çıktığı zaman "ölüm nükleerin kaderi" derler.biz de "tamam" diyip otururuz.

    kimse sormaz "bize yüzyıllarca yetecek kadar bor madenimiz varken neden çıkartılmıyor?" diye.

     

    Dünya Bor Rezervleri:

    xyoJkFf.png

×
×
  • Create New...