Jump to content

Ozyman

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ozyman

  1. IMAGE almakla tokens.dat dosyası kullanarak aynı aktivasyonu kullanmaya çalışmanın mantığı aynı değil mi? W8 direk kurulduğu bilgisayarın donanımlarına göre davranarak kurulumu tamamlıyor image olmaz bence. Skype la yaparsanız bildiğin keygen kullanır gibi =) microsoftcu abla canlı keygen =)
  2. Sitede SKYPE ile aktivasyon var >> [url]http://www.tnctr.com/topic/207041-windows8-etkinlethtirme-skype-ile-lisans-yedek/[/url] adresinde. Ben dün kurdum w8'İ ve skype ile aktive ettim. Aktivasyon esnasında bir bilgisayar için mi falan diye sordu ben tek bilgisayarda yapıcam için 1'i seçtim, fazla bilgisayar için deseniz belki olur..
  3. [quote name='pasa_mahmut' timestamp='1346245201' post='1235513'] Yapmaa yaa olsa iyi olurdu free için. Netload da üyelik isteyecek değişen bir şey olmayacak ki. Arkadaşlar ben uydu net kullandığım için IP adresim sabit [url]http://www.alldebrid.org burdan[/url] bir kez üyelik alabildim. tekrar alamıyorum. alsamda BAN. ttnet kullanıcılarından ricam linkleri çevirip paylaşır mısınız ? [/quote] Alldebrid bu sorunların hepsinin çözümü bence 120 küsür dosya barındırıcı siteye premium alıyosun ayda 9 liraya..
  4. Aktive edilen bilgisayarın tokens.dat dosyası sadece o bilgisayar içindir. Evdeki ikinci bilgisayarda bile çalışmaz.
×
×
  • Create New...