Jump to content

sguneys

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sguneys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Çok amaa  çokk teşekkür ederim halletim sayenizde blue_life  :db:
  2. Arkadaşlar birçoğumuz belki yapmıştır ama belki birinin işine yarar umuduyla ntfs üzerinden çalışan hiren.dsk dosyasıdır. USBMENU\IMAGES  içerisine atıp gerekli kodları menu.lst dosyasına koyarak sorunusz çalışıyor birçoğunu denedim özellikle HDAT2 benim işime çok yarayan hdd disk. Tabi siz editleyerek istediğiniz yere atabilirsiniz.  title Hiren's BootCD 15 # NTFS suruculerde de sorunsuz calisacabilecek bir yontem pause --wait=0 Hiren Disk Imaji rame yuklenirken lutfen bekleyiniz... pause --wait=0 Diskinizin hizina bagli olarak rame yuklenme suresi uzun surebilir... pause --wait=0 set FILE=/USBMENU/IMAGES/HIREN15.DSK ls %FILE% || find --set-root --ignore-floppies %FILE% map --mem %FILE% (fd0) map --hook chainloader (fd0)+1 rootnoverify (fd0) map --floppies=1 boot      
  3.   Evet farkına vardım 800x600 72dp ve 24Bt bende photoshopta aynen boyle editliyorum ama yinede düzgün görünmüyor varsa photoshopta ayarını bilen paylaşırsa sevinirim.
  4. Aynen arkadaşlar gfx menu nasıl yapılıyor.Ben editlemeye çalışıyorum ama editlediğim resmler boot ekranında acayip görünüyor :) "photoshop"
  5. Sakin olun hocam :) qemu sadece size ekranı göstermek içindi yoksa normal pcde deniyorum :)    
  6. Tamam hocam ilginiz için teşekkürler halletim.Sorun benim pc oldugunu fark ettim benim pc dışında başka bir pcde denedim çalışıyor bende xp yüklemeyceğime göre :) sorun yok 2 gündür başka pcde denemek aklıma gelmedi ne hikmetse.Şuan format attım düzgün çalışıyor tekrar teşekkürler blue_life.
  7. Cvp icin tesekkurler blue_life sectigim iso kalibnda sata drverleri var yani cd den kurarsam diskleri goruyorum fakat usb ye boot ettigimde disk ekranina gelince sadece benim usb yi goruyor hard disklerimi gormuyor umarim anlatabilmisimdir.
  8. Ya arkadaşlar nerde yanlış yapıyorum ben herşey ok ama disk ekranında diskler görünmüyor ?? forumda da bulamadım
  9. Kardeşim msı alacagına ecs al yani bi yanlış yapcaksan boyle yap aksi takdirde asus varken ve disk neden wd seaget dururuken ...
  10. Teşekkür ederim kardeşim nazik teklifin için ama işten güçten  pek fırsatım olmuyor ayrıca sanki bana fırsattan istifade etmek gbi göründüğü için pek yakışı kalmaz inşlh kendi pc ni kendin seçtiğin özelliklerle kendin alırsın.
  11.   Yok be kardeşim benm sana ne garezim olsun ki sana ezbere yazıp burda vakit  kaybedeyim  ben bu pc yi 1000 tlye satarım üstünede kar ederim ayrıca intel değil amd asus değil msı her ürünü hemen hemen ikinci kalite şahsi olarak değerlendiriyorum yanlış anlama.Ben slogona takıldım hemde bu fiyata demişsinya o beni irite etti.
  12. Kardeşim iyi satışlar.Beni yanlış anlama ama bu fiyat bu pcde neden aberttnki bence şahsi fikrim fiyat fazla gibi geldi bana..Ayrıca o 300w power bu pcde kesinlikle konulmaz o ekran kartı o işlemci bunu varye yer yer.
  13. Kardeşim saol yaptım çalışıyor bi kaç yerde hata veriyor ama neyse sorun bende olablir,ama bu beni tatmin etmedi neden minmi xp yok + ramtest yok + sanki bana biraz sıkınıtılı gibi geldi direk iso çalıştıramıyomuyuz pascal kardeşimiz yapmış mesela o nsaıl yapmış yani ben hireni oldugu gibi koymak istiyorum teşekkürler.
  14. Bulamadım  kardeşim ya en yeni hiren versiynuda denedim çalşmyor ntfs flash ta yokmu bnun çözümü arkdaşlar  ??
  15. Arkdaşlar kusura bakmayaın konu var ise bulamadım ayrıca var olan konuda linkler silinmiş bulamadım ntfs sistteminde hiren çalıştıramadım grudos multiboot  acaba bi çözümü bulunmuşmuydu yada nasıl çalışır hale getirebilrim teşekkürler.
×
×
  • Create New...