Jump to content

sguneys

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sguneys

  1. Arkadaşlar birçoğumuz belki yapmıştır ama belki birinin işine yarar umuduyla ntfs üzerinden çalışan hiren.dsk dosyasıdır. USBMENU\IMAGES  içerisine atıp gerekli kodları menu.lst dosyasına koyarak sorunusz çalışıyor birçoğunu denedim özellikle HDAT2 benim işime çok yarayan hdd disk.

    Tabi siz editleyerek istediğiniz yere atabilirsiniz. 

    title Hiren's BootCD 15 
    # NTFS suruculerde de sorunsuz calisacabilecek bir yontem 
    pause --wait=0 Hiren Disk Imaji rame yuklenirken lutfen bekleyiniz...
    pause --wait=0 Diskinizin hizina bagli olarak rame yuklenme suresi uzun surebilir...
    pause --wait=0
    set FILE=/USBMENU/IMAGES/HIREN15.DSK
    ls %FILE% || find --set-root --ignore-floppies %FILE%
    map --mem %FILE% (fd0)
    map --hook
    chainloader (fd0)+1
    rootnoverify (fd0)
    map --floppies=1
    boot
    

     

     

     

    :folder:      http://www.mediafire.com/download/74mny3a0npdnvey/HIREN15.rar         :folder:      şifre =  sguneytnctr  

     

  2. Sakin olun hocam :) qemu sadece size ekranı göstermek içindi yoksa normal pcde deniyorum :)  

     

    Tamam hocam ilginiz için teşekkürler halletim.Sorun benim pc oldugunu fark ettim benim pc dışında başka bir pcde denedim çalışıyor bende xp yüklemeyceğime göre :) sorun yok 2 gündür başka pcde denemek aklıma gelmedi ne hikmetse.Şuan format attım düzgün çalışıyor tekrar teşekkürler blue_life.

  3. Tamam hocam ilginiz için teşekkürler halletim.Sorun benim pc oldugunu fark ettim benim pc dışında başka bir pcde denedim çalışıyor bende xp yüklemeyceğime göre :) sorun yok 2 gündür başka pcde denemek aklıma gelmedi ne hikmetse.Şuan format attım düzgün çalışıyor tekrar teşekkürler blue_life.

  4.  

    parçaların fiyatını bi araştır istersen kardeş. ikinci el değil sıfır tüm parçalar. ezbere yazdığını düşünüyorum yanlış anlama şahsi fikrim

     

    Yok be kardeşim benm sana ne garezim olsun ki sana ezbere yazıp burda vakit  kaybedeyim  ben bu pc yi 1000 tlye satarım üstünede kar ederim ayrıca intel değil amd asus değil msı her ürünü hemen hemen ikinci kalite şahsi olarak değerlendiriyorum yanlış anlama.Ben slogona takıldım hemde bu fiyata demişsinya o beni irite etti.

  5. Kardeşim saol yaptım çalışıyor bi kaç yerde hata veriyor ama neyse sorun bende olablir,ama bu beni tatmin etmedi neden minmi xp yok + ramtest yok + sanki bana biraz sıkınıtılı gibi geldi direk iso çalıştıramıyomuyuz pascal kardeşimiz yapmış mesela o nsaıl yapmış yani ben hireni oldugu gibi koymak istiyorum teşekkürler.

×
×
  • Create New...