Jump to content

legend87

Üye
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by legend87

  1. ben win 8 li pc nin biosuna girmeye gerek duymadım çünkü win 8 de başka yerden ayar yapılıyor yani formatı recovery den atabiliyorsunuz ama recovery yoksa delete, f2, ,f11,f12 tuşlarını denemen gerekiyor her pc de değişiyor. bide bişeyi merak ediyorum daha önceden format attığınızı yazmışsınız peki cdyi takıp başlattınız mı pc yi?

  2. arkadaşlar elimde win8 li bir pc var bunun recovery bölümü var gibi yönetten baktığım zaman bir bölüm var ama onu bilgisayarım penceresinde göremiyorum bunun nasıl bilgisayarım penceresinde görebilirim. recovery my files tan geri döndürmeye çalışıyorum ondada gelmiyor win8 i normal olarak kurdum ama keyi yok haliyle bunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

  3. arkadaşlar ben internetimi komşudan çekiyorum kablosuz olarak haliyle her yerde çekmiyor bende gittim bi modem aldım kablosuz ama sadece antenlerini kullanmak için ama yapamadım yani komşundan çektiğim sinyali güçlendiremedim yardımcı olabilcek var mı ?

  4. merhaba arkadaşlar programı açamıyorum format attım mscomct2.ocx dosyasını istiyor benden internetten bulduklarımı kabul etmiyor library files ı yükleddim yine olmuyor nasıl çözebilirim bu sorunu yardımlarınızı bekliyorum şimdidden teşekkürler...

  5. aygıt yöneticisinden baktın mı sarı bi soru işareti görünüyor mu? ilk önce buna bak görünüyorsa driverını tekrar ara soru işareti kalkarsa sorun yok demektir driver ı en basit yüklemek için dps yi indir bence her türlü driverı buluyor
×
×
  • Create New...