Jump to content

necati41

Üye
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by necati41

  1. Paylaşım için teşekkür ederim, 32 ve 64 bit sürümler ayrı DVD lerdemi ? Yoksa aynı DVD de mi? Bilgilendirirmisiniz. Biliyorsunuz Win 7 de 9 sürüm aynı DVD de verilmişti. Bu durumda daha verimli oluyordu.DVD ler arasında kaybolmuyorduk. Bu da öyle olabilirse iyi olur.
  2. Merhaba Arkadaşlar, 6 gündür cevap yazan olmamış, ancak ben aradığımı bir programcı arkadaştan buldum. 2 CD olarak kopyalayıp aldım.
  3. Selamünaleyküm, Arkadaşlarelimde VB 6.0 program CD si ve buna ait MSDN Library (2 Adet) CD vardı. Yeni sürümleri tam anlayamadığım için tekrar 6.0 versiyonunu yüklemek istediğimde ilgili kütüphaneleri yükleyemedim. Çünkü CD lerim boş görünüyor.Üzerine baktığımda bilgi yazılı olduğunu anlıyorum ama Nero ile dahi kontrol ettim CD ler boş.İnternette aradım ancak adından başka bir şeye rastlamadım. Şimdi elinde VB 6.0 için MSDN Library olan varsa yükleyebilirmi acaba? Teşekkür ederim
  4. Merhaba Kardeşim, Emek verip bu programı hazırlamışsınız. Buna ancak teşekkür edilir.Başka yükleme linkleri isteyen arkadaşlara bir noktada bende katılıyorum. Şöyleki; verdiğiniz linklerden sadece "zshare.net" Jdownloader ile indirmeye müsait, (diğer linklerde indirmeden önce bir kod girilmesi gerekiyor.) O da bende çok yavaş indirdi. Bu nedenle diğer linklerden indirmek için bilgisayar başında bağlı kaldım. Rapid ile indirmede ise bütün linkleri sıraladıktan sonra programın kapatma düğmesine de tıklayınca serbest olarak istediğin işle meşgul ol, dışarı çık ne yaparsan yap. İndirme işi bitince bilgisayarıda kapatıyor. İşte bu nedenden dolayı indirmede KOD istemeyen yükleme siteleri bizler için daha uygun oluyor. Fakat yinede paylaşımın için teşekkür ederiz. Sizinde kendinize en uygun olanları seçmeniz normal karşılanmalıdır.
  5. Program paylaşan , yama veren , katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...