Jump to content

0sk1

Üye
  • Posts

    1075
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 0sk1

  1. Hayır fark yok. Eskiden bir film izlerken temp dosyasına yüklüyordu filmi. Bilgisayara reset atmadan temp dosyasından tekrar izleme imkanın vardı. Demem o ki, aynı şey ikisi de :)

  2. 3 yıl önce uydunet aldığı ücrete karşılık iyi bir hız vermiyordu. Şu an gayet uygun paketleri, hız konusunda da söyledikleri hızı alabiliyorsunuz çoğu zaman. Tek sorunu bazen haftada bir, bazen daha uzun süre internette kesilmeler oluyor. Ekşisözlükte de bu konuda çok şikayet var.

     

    Uydunetin sevdiğim bir yönü de, herhangi bir arızada kısa sürede elemanlar geliyor eve. Taşeron firmalar olduğu için mecburen geliyorlar :)

  3. Merhaba arkadaşlar,

    LG g3 telefonum dün gece 12 civarı 80mb güncelleme yaptı, telefon reset attı tekrar açıldı. Bıraktım telefonu yanıma uyudum, sabah kalktığımda telefonun sağ tarafı barkot tarzı renkli çizgilerle doluydu. Ama tam ortadan ayrılmış sanki.

     

    Telefona darbe, su vs. bir etki olmadı. Koltukta duruyordu tüm gece. Sanırım güncellemeden kaynaklı bir durum. Telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim sorun aynı.

     

    Şimdi asıl soruma gelelim, telefonu DELTA ithalatçı firma garantisi ile aldım internetten. Sizce bu sorun güncelleme kaynaklı mıdır, yoksa cihazdan mıdır? İthalatçı firma pek ilgilenmediği için hemen garantiye göndermek istemiyorum.

     

    eg3bde.jpg

  4. Csde cfgyi asla tavsiye etmem. Çünkü cfg içinde yazılmış kodlar oyunda gelişmeni engelleyecektir. Ayrıca vurmak istediğin adamı vuramassın, ama gelişi güzel birini vurabilirsin. Kendi aimini yani 'bileğini' geliştirmeni tavsiye ederim. Def cfg her zaman candır :)

     

    Fakat ben denemek istiyorum diyorsan eğer:

     

    Russian cfg - dgsi iyiydi yanlış hatırlamıyorsam:  http://cshile.gen.tr/russian-cfg-dll-videolu-farki-goreceksiniz.html

     

    Özel yapım konusunda ise, oyuna ilk başladığım zamanlar kendi cfgmizi yapmıştık bir arkadaşla. Googledan araştırarak bulabilirsin zaten alias kodlarını, recoil kodlarını vs. Ortaya karışık bir cfg yapmıştık, hiç durmadan tarayarak 4-5 hs aldığımız oluyordu. Fakat dediğim gibi cfg hem farkedilir, hem kendini geliştiremessin :)

  5. [quote] Tüm bunlara rağmen aşırı ısınma devam ediyorsa servisinize başvurunuz.[/quote]

    Asus laptop var elimin altında, 2.5 yıl oldu alalı. Aldığım günden beri ısınıyor, hoparlörleri bozuk, FN tuşları işlemiyor. Servise gittiğimde metal müzik dinliyorsanız o yüzden hoparlörleriniz cızırtılıdır cevabını aldıktan sonra saldım gayri. Yanarsa yansın işe yaramaz alet.
  6. [quote name='olcaytu2005' date='03 July 2012 - 02:43 ' timestamp='1341283439' post='1218148']
    dosyadan birde torrent dosyası çıkıyor ne iş?
    [/quote]
    ne iş?

    akla hemen şu soru geliyor: [code]http://www.google.com/webhp?q=torrent%20nedir[/code]
  7. Eğer arkadaşlarını ağda görebiliyorsan aynı şekilde onlar da seni görebiliyorsa, counter a girip connect <arkadasinin_hamachide_gorunen_ipsi> şeklinde bağlanabilirsin diye tahmin ediyorum.
    Örneğin arkadaşımız henky olsun:
    [img]http://4.bp.blogspot.com/_lh7jyvHkwS4/S8cLy1uspWI/AAAAAAAAA0I/Cob8d_yAr78/s1600/hamachi+ip.gif[/img]
    [code]Counter Strike -> Konsol -> connect 5.84.210.222[/code]
  8. Server 2003 x86, Microsoft SQL Server 2008 R2 (RTM) - 10.50.1617.0 (Intel X86) Apr 22 2011 11:57:00 Copyright (c) Microsoft Corporation Enterprise Evaluation Edition on Windows NT 5.2 <X86> (Build 3790: Service Pack 2)


    Evet biliyorum bu ayarı denemiştim fakat bu seferde sürekli veri kaybına uğradım. SQL'ye gelen güncellemelerin yarısı tabloları güncelliyor, yarısı güncellemiyor. Ben de mecburen eski haline getirdim. Sunucuda 8gb ram var kullanılan hafıza pek problem değil fakat belirli bi yerden sonra sql server bağlantısı bu sebepten dolayı kesiliyor. Bağlantı kesildiğinde gösterilen hata kodu: 08S01
  9. Oyun güvenliğini bu şekilde devre dışı bırakamazsın. Çekirdek modundaki programı kapatmak mümkün mü bilmiyorum fakat kapatılsa bile kapattığın an oyunu kapatır onu aşsan bile oyun sunucusu anti hile sisteminin bağlantısı kesildiği için oyun bağlantını da keser, genelde aynı mantık çalıştıkları için böyle olacağını düşünüyorum fakat araştırmaya devam.
  10. Hafıza kullanımı sqlserv.exe için 2.000.000K dan fazla oluyor eğer 2-3 gün aralıksız çalışırsa.
    Sürekli artışta olması garip çünkü bu kadar ağır işlem yürütmüyor, veritabanından çalışan çok aşırı prosedür yok. Reset attığımda 650.000K ile başlar ve her kod çalıştığında hafıza artarak devam ediyor. Sorunun kaynağı ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...