Jump to content

0sk1

Üye
  • Posts

    1075
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 0sk1

  1. kim bilir şimdi, kimlerle neler yapıyosun abi..

    1. tezat

      tezat

      selamunaleyküm

    2. muselmansuffe

      muselmansuffe

      Aleykümselam Reis. :)

  2. https://www.youtube.com/watch?v=1HrZsuOah3g   Bu bilişim fazla kafa yorarsan sıyırırsın..
  3. Engellediyse eğer mobilde kişiyi göremiyorsun ama pcde görebiliyorsun, takip et butonuna bastığında hiçbir işlevi olmuyor.
  4. Devlet baba ramazan kıyağı geçiyor herhalde. Normalde 3mb olan internet, 50mb..

    1. 571

      571

      Aynen bendede öyle.

  5. Benim gibi geç kalmamak için saati sürekli 5 dakika ileri olanlar için önemli bir haber değil sanırım...
  6. Hayır fark yok. Eskiden bir film izlerken temp dosyasına yüklüyordu filmi. Bilgisayara reset atmadan temp dosyasından tekrar izleme imkanın vardı. Demem o ki, aynı şey ikisi de :)
  7. selam kızlar

  8. uydunet allah belanı versin, yüzde 58 paket kaybı nedir be!

  9. zeitgeist belgeselini izlemediyseniz izleyin derim, insan gerçekten hayret ediyor :)
  10. koah oluyorum, hissediyorum :(

  11. Bu zamana kadar Ttnette de Superonlineda da sorunlar yaşadım download hızıyla, sadece Uydunet ne hız gösteriyorsa onunla download yapıyor valla :)
  12. Her zaman olumsuz şeyleri yazmayalım, telefonu Ankara teknik servisine MobilTech'e verdim, İstanbul'a yolladılar. 1.5 hafta sonra telefon geri geldi. Metalik bakım yapıldı notu düşülmüştü. Sorun düzeltilmiş. Sadece telefonun kapağında 4-5 yerde çizikler oluşmuş. Ucuz etin yahnisi ancak bu kadar :)
  13. 3 yıl önce uydunet aldığı ücrete karşılık iyi bir hız vermiyordu. Şu an gayet uygun paketleri, hız konusunda da söyledikleri hızı alabiliyorsunuz çoğu zaman. Tek sorunu bazen haftada bir, bazen daha uzun süre internette kesilmeler oluyor. Ekşisözlükte de bu konuda çok şikayet var.   Uydunetin sevdiğim bir yönü de, herhangi bir arızada kısa sürede elemanlar geliyor eve. Taşeron firmalar olduğu için mecburen geliyorlar :)
  14. Açılış ekranında LG logosunun geldiği yerde de aynı sorun. Rootu yapıp garantiye göndersem bir sorun çıkar mı sizce? Teşekkürler
  15. Merhaba arkadaşlar, LG g3 telefonum dün gece 12 civarı 80mb güncelleme yaptı, telefon reset attı tekrar açıldı. Bıraktım telefonu yanıma uyudum, sabah kalktığımda telefonun sağ tarafı barkot tarzı renkli çizgilerle doluydu. Ama tam ortadan ayrılmış sanki. Telefona darbe, su vs. bir etki olmadı. Koltukta duruyordu tüm gece. Sanırım güncellemeden kaynaklı bir durum. Telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim sorun aynı. Şimdi asıl soruma gelelim, telefonu DELTA ithalatçı firma garantisi ile aldım internetten. Sizce bu sorun güncelleme kaynaklı mıdır, yoksa cihazdan mıdır? İthalatçı firma pek ilgilenmediği için hemen garantiye göndermek istemiyorum.
  16. profil resmin de seninle birlikte yaşlandı abi ya, dile kolay 8 yılı aşmış zaman. AEO KİB BY

  17. unutmuşlar burayı ya da bulamıyolar mesaj yazacak yeri. bağa xp vir.

  18. 26 bin liraya laptop mu olur yav!

    1. Show previous comments  3 more
    2. D21B500K

      D21B500K

      Şuan pc toplamak istesem sadece kasa 30 bin lira eder :D

    3. denizduac5

      denizduac5

      İnsanlık böyle bir şey, hep en iyisini isteyeceğiz. Gözümüz doymuyor bir türlü. Ama bir Afrika'ya bakın, bir damla su bulamıyorlar su !

    4. Cyph3r

      Cyph3r

      nette sörf yapmak için kimse 26bin liralık laptop almaz herhalde...performans gerektiren işlerde çalışanlar için üretiliyor onlar diye tahmin ediyorum...

  19. Abi ea sporta girebildin mi??  Ha bir de yıllar önce sana 'tıp mı bilg. mühendisliği mi' dediğimde keşke mühendis ol diyeydin bana... :)   Mutlu yıllar :)
  20. 2. el işine girme derim, parana güzel bi makina al, lensini filan zamanla alırsın. Bu kadar para verip canın sıkılır sonra.
  21. win8e başlat menüsü geliyormuş, eski dos'tan düşman olmaz mı diyeceğiz yakında?

    1. Show previous comments  1 more
    2. ArminVB

      ArminVB

      kaynak microsoft

    3. KenanK

      KenanK

      Microsoft Build Conferance "14 Kaynak. Ağustosta Wndows 8.1 Update 2 Olarak Gelecek.

    4. abdullahTR

      abdullahTR

      gelmesin baslat menüsü felan :)

  22. 57 mb ile turbobitten çekiyor şu an. Bakalım yükleyip göreceğiz :)
  23. Csde cfgyi asla tavsiye etmem. Çünkü cfg içinde yazılmış kodlar oyunda gelişmeni engelleyecektir. Ayrıca vurmak istediğin adamı vuramassın, ama gelişi güzel birini vurabilirsin. Kendi aimini yani 'bileğini' geliştirmeni tavsiye ederim. Def cfg her zaman candır :)   Fakat ben denemek istiyorum diyorsan eğer:   Russian cfg - dgsi iyiydi yanlış hatırlamıyorsam:  http://cshile.gen.tr/russian-cfg-dll-videolu-farki-goreceksiniz.html   Özel yapım konusunda ise, oyuna ilk başladığım zamanlar kendi cfgmizi yapmıştık bir arkadaşla. Googledan araştırarak bulabilirsin zaten alias kodlarını, recoil kodlarını vs. Ortaya karışık bir cfg yapmıştık, hiç durmadan tarayarak 4-5 hs aldığımız oluyordu. Fakat dediğim gibi cfg hem farkedilir, hem kendini geliştiremessin :)
×
×
  • Create New...