Jump to content

Kursat27

Üye
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    kursatkulak[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kursat27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Cs serisinin yerini alan Photoshop CC’de birçok yenilik var. Ayrıntıları öne çıkarmak için yeni Akıllı Netleştirme özelliğini kullanın. Düşük çözünürlüklü çekimleri büyük ve yüksek çözünürlüklü görüntülere dönüştürün. Daha önce yalnızca Adobe Photoshop Extended’da sunulan gelişmiş 3B düzenleme ve görüntü analizi araçlarının tümüne sahip olun. Ve çok daha fazlasını yapın. Yeni Akıllı Netleştirme Her seferinde capcanlı ve net görüntüler sağlayın. Şimdi Akıllı Netleştirme sayesinde doku ve ayrıntıları öne çıkarabilir, parazit ve hale efektlerini temizleyebilir ve istediğiniz görünümü tam olarak ayarlayabilirsiniz. Netleştirme için ihtiyacınız olan her şey bu araçta. Creative Cloud’un bir parçası Creative Cloud’un bir parçası olan Photoshop CC ile yaratıcı süreciniz daha sorunsuz, daha pratik ve daha bağlantılı bir hal alacak. Uygulamayı tek uygulama üyeliği seçeneğiyle veya diğer tüm yaratıcı araçları içeren Creative Cloud tam üyelik seçeneğiyle alabilirsiniz.   Windows7 Sp1 ve Windows 8 ile çalışmaktadır Mac olarak ; Mac OS X v10.7 veya v10.8 sistemleri ile çalışmaktadır. Yüklerken interneti devre dışı bırakmanız gerekiyor.Yükleme yaparken Giriş yap'a tıklayıp Daha Sonra seçeğini seçin ve kurulumu yapın.32 ve 64 bit crack içindedir.   Tek link mediafire ; http://www.mediafire.com/download/st9q27wht71t7t6/Photoshop+CC+14.rar
  2. SanDisk flash belleğin varsa format atamayabilirsin
  3. Kısayol oklarını silersen sabitleyemezsin.Bunları reg uzantılı olarak kaydet tıkla onayla ve yeniden başlat windowsu   Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile] "IsShortcut"="" [HKEY_CLASSES_ROOT\piffile] "IsShortcut"=""
  4. Mozillanın son flash playeri sorunlu.Eskisini silip bunu kur düzelir http://www.mediafire.com/?ycvsrxu3zg9dhq3
  5. C diskini nasıl paylaşıma açacağız asıl sorun orda
  6. Sorunu çözdüm beyler.öndeki usblerde joystick takılıydı onu çıkarttım oldu arkadaki usblere taktım kalktı sorun
  7. biosla alakası olduğunu sanmıyorum 2 haftadır var ve biosa hç dokunmadım
  8. işletim sistemi xp.win7 kurdum vista kurdum yine aynı |:
  9. arkadaşlar yine aynı sorunla karşınızdayım.format atmama rağmen sorun düzelmedi.5 tane farklı virüs programıyla tarattım yine sonuç aynı.bios sıfırlaması yaptım yine aynı.yardım edeceklere teşekkürler |:
×
×
  • Create New...