Jump to content

RıfaTR

Üye
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RıfaTR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar elimde bi sistem var buna xp kurmak istiyorum ama formatlarken 10 uncu dakikaya kadar geliyor sonra donuyor kasadaki işlemci hariç bütün malzemelerini değiştirdim ama yinede kurulmuyor.windows 7 kurmayı denedim onda hiç bir sıkıntı vermiyor.sıkınıt işlemcidemi yoksa başka bi sıkınıtımı var yardımcı olabilirmisiniz.
  2. yokmu yardımcı olabilecek bi arkadaşımız?
  3. Merhaba arkadaşlar şöyle bi sıkıntım var logitech in mk320 kablosuz klavye mouse setim var win 7 pro 64 bit orjinal işletim sistemim var bir buçuk senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntım yoktu fakat dün klavye üzerindeki ses açma kapatma ve media player deki parçaları ileri geri yapma tuşlarına bastığım zaman outlook 2007 başlangıç diye bi sayfa geliyor bunu bir türlü iptal edemedim bu tarz bir sorunla karşılaşan ve çözüm üretebilecek arkadaşımız varsa yardımına ihtiyacım var çok bunalttı bu sorun ...
  4. [size=3][b]Merhaba arkadaşlar şöyle bi sıkıntım var msn üzerinden görüntlü konuşma yaptığım zmn karşı tarafın sesi geliyor benm sesim gitmiyor. Sorunda şöyle birşeyle karşılaştım karşıdaki makine işletim sistemi olarak win 7 bnm makine xp ordan ses alıyorum benden gitmiyor.ama iki makinenin de işletim sistemi xp olunca karşılıklı ses alabiliyorum.Wın 7makinede [color=#000000][font=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(237, 232, 224)]Sağ altdaki hoparlör simgesini sağ tıkla[/background][/font][/color] [color=#000000][font=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(237, 232, 224)]Açılan menüden [/background][/font][/color] [color=#000000][font=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(237, 232, 224)]Kayıt Aygıtları [/background][/font][/color] [color=#000000][font=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(237, 232, 224)]seçeneğini tıkla. Kayıt sekmesinde[/background][/font][/color] [color=#000000][font=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(237, 232, 224)]Mikrofon seçiliyken Özellikler butonuna tıkla.[/background][/font][/color] [color=#000000][font=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(237, 232, 224)]Açılan pencereden Dinle sekmesinden[/background][/font][/color] [color=#000000][font=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(237, 232, 224)]Bu Aygıtı dinle kutucuğunu işaretle.[/background][/font][/color][/b][/size] [b][color=#000000][font=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(237, 232, 224)]yapıorum yinede herhangi bi değişiklik olmuyor...o ses gitmeyen makine yani işletim sistemi wın 7 olan makineyle karşısındaki makine de wın 7 olunca onda da bi sorun yok ses gidip geliyor.tek sıkınıt xp den wın 7 ye ses gitmiyor.böyle bi sorunla karşılaşan varmı ve çözüm üretebilecek arkadaşlara ihtiyaçım var..[/background][/font][/color][/b]
  5. S.a arkadaşlar elimde asrock p4v88+ marka bi anakart üzerinde sistem var.Makinede sata hdd bağladığımda sistemi kurarken kur sabit bir disk bulunamadı diye hata alıyorumıde hdd de taktım sistemi gayet güzel ve sorunsuz bi şekilde kurdu.netden bakıorum işte sata yı kapat raidi aç gibi birşeyler söyleniyor.O kadar baktım sata ayarlarıyla ilgili konulara bios farklı anlatılınalara göre girip sata ile ilgili bi anlatılanları bulamadım.hdd yi görmüor bi türlü hangi bios olduğuna da bulamadım google den falan araştırıp resimli bi şekilde sata ayarlarına bakmak için ama sonuç çıkaramadım.Bu konuda yani bu sata hdd yi nasıl tanıtırım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim..
  6. Arkadaşlar elimde asus p5gd1 pro ver 1.05 marka bi anakart var ve açılışta aşağıdaki hatayı veriyor.ne bios nede herhangi bi tuş kombinasyonu çalışıyor sürekli bu hatayı verip duruyor.Ram ekran kartı nı değiştirip denedim sonç gene aynı.ben asus un sitesinden afudos ve bios dosyasını indirip cd ye yazıdırp bios güncellemeye çalıştım ama olmadı.büyük ihtimalle boot cd deniliyor sanırım yada açılış cd si yapamadım bunu tam ayrıntılı bi şekilde anlatabilecek olan varmı yada başka bi yolu...boot cd si nasıl yapılıyor açılış cd yani ve cd içerisine başka ekstradan dosya atacakmıyım? Boot Block Compatible Version Ver .010 Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery Checking for floppy . . Floppy not found Checking for CD rom . . . CD not found Checking for floppy . . Floppy not found Checking for CD rom . . . CD not found
  7. anladım kardeş peki bu sp muhabbeti ney önemli mi o ?
  8. i7 işlemci 1 gb ekran kartı 4 gb ram var arkadaşlar ama sıkıntım mesela win 7 de sp1 falan varmış sanırsam bunlar önemlimi xp dede daha düşün bi sistemde misal sp2 home pro ya kuruluyor oyun sp3 pro a kurulmuyor.yani bi oyun yüklerken bunlara dikkat etmek gerekirmi.şuan kullandığım pc i7 olan ve Off-Road Drive - 2011 diye bi oyun var bunu kurduğumda açmıyor denediğim sistemler 32 64 bit win 7 ultimate sp3 prof. de çalışmadı ama p4 2 gb ram 1 gb ekran kartı olan sp2 home pro ya kurdum çalışıyor.bi internet cafeci arkadaş bu sp1 olanlar iyi olmuyomu ne demişti yada tam tersi orayı hatırlamıorum bunlar da farklılık gösteriyormu onu soruyorum yada bana kasmayacak bi xp ve win 7 lazım sizlerin forum üzerinden deneyim memnun olduğunu sistem varsa önerebilirmisiniz?
  9. S.a arkadaşlar bnm makinede win 7 ultimate 64 bit ve 32 bit leptop var oda ultimate bu windows 7 lerde sp muhabbeti varmış bizim internet cafedeki arkdaş söyledi bunlar oyun için tam destekli değilmi neymiş yada tam tersi işte.xp de de profesyonelde çalışmayan oyun home pro. da çalışıor.bu işletim sistemlerinde önemli sanırsam hem xp hemde win 7 için sitede bi kaç işletim sistemlerinden kullandıklarınızda önerebilirmisiniz.misal burdan bi iki sistem indirdim bazıları çok kasıyor makineyi yeni kurmama rağmen.beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar bu sorunu yaşana eminim başka kardeşlerimizde vardır..
  10. Yok kardeş aynı sıkıntı devam edior..ekstradan ethernet kartı taktım yine aynı..
  11. kablolu kardeş kabloyu başka leptopa yada masa üstüne taktığımda bi sıkıntı olmuyor...ayrıyetten wireless de var onlada leptopa bağlandığımda yine sıkıntı olmuyor büyük ihtimalle sistemsel virüs ama hangi program çare olur derdime bilemiorum kasper 2012 var güncel deil ama..
  12. evet im ve jdowloader la da aynısını yapıor.win 7 ultimate 64 bit kullanıorum..
  13. S.a arkadaşlar bnm bi sıkıntım var bilgisayarımdan birşey indireceğim vakit dosyı tek seferde indiremiyorum yani dosya iniyor %50 60 30 larda kalıyor sonra kapatıp tekrar indirmeye çalıştığımda bu verdiğim sayılar artıyor bi iki denemeden sonra dosyayı indiriyorum.birşeyler engelliyor gibi aynı hat üzerinden başka pc ile bağlandığımda böyle bi sorun oluşmuyor.bu tarz sıkıntıyla karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum ve buna neden olabilecek virüs trojen vs neyse varsa söyleyebilirmisiniz?
  14. makineyi cd üzerinden açıp yedeğini aldım zaten programı falan orda görebiliyorum.programın adı minioptikos diye bi program.masa üstündeki simgeye sağ tıklayıp hedef göstert dediğimde c prog. files ın içinde...
  15. sisteme yada reg e kayıt yaptığını öğrenebilirmiyiz ?
×
×
  • Create New...