Jump to content

servanbey

Üye
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by servanbey

  1. köylü, 8 dakika önce yazdı:

    tam olarak sorun nedir windows kurarken dosyalar kopyalandıktan sonra yeniden başladıktan sonra tekrar ventoydanmı başlıyor? Eğer öyleyse yeniden başlarken usb yi çıkarın veyada biosta birinci sıraya usb yi almayın açılışta f12 gibi tuşlarla usb den başlatın

    Köylü Usta Uefi formatta bunu yapıyor usb çıkarınca format yiyip işlem bitiyor yoksa öylece ventoy ekranında kalıyor,dediğiiz gibi deniyeyim biosta birinci sıraya hdd alarak deneyeyim çok teşekkür ederim.

  2. köylü, 07.03.2021 - 12:05 yazdı:

    Bende yapmıyor direk açılıyor ama olabilir dosyanın birini derleyemiyorum ondan kaynaklı olabilir

    VTOY_MENU_TIMEOUT nasıl ayarlayalım 10 saniye sonra windows yüklemesinin ikinci kısmına geçsin tşkler usta.

  3. Usta format attım birinci kısım bitti tekrar ventoy menu geldi orada belli bir bekleme suresi var mı mesela diğer multibotlarda 10  saniye sonra kendisi ikinci kısım olan güncellemeler yükleniyor kısmına geçiyordu bunda sanki geçiş yapmıyor yada ne kadar sure beklemeliyiz.Tşk ederim

  4. On 24.03.2016 at 12:37, CyRuS yazdı:

    Köylü kardeşim çok teşekkür ederim ben sorunu kendim çözdüm sorunsuz bir şekilde usb multboot boot ettim ve sistemi kurdum Sistem hızlı ve stabil çalışıyor teşekkür ederim   :)

    Çözümü yazar mısınız? 

    Çözüm nasıl yaptınız söyleyebilirmisiniz tşkler.

  5. Usta iyi akşamlar köylü ustanın vermiş olduğu win10 sizin sisteme yukleyemedim RECOVERY hatası veriyor neden acaba tşkler.


    Hocam dosya gözat iso dosyasını gösterince işlem başlıyor sadece iso yolunu gösterirken hata alıyorum sanırım menulist olmuyor tşkler.


    Usta sorun hal ettim Nt6IsoSetup wın10 iso hazırlarken WN10 yazacağıma WIN10 yazmışım ondan olmaış şimdi düzeltim oldu tşkler.Köylü ustam çok tşkler wın10 multiboot'ta kullandım.

  6. Internet Download Manager 6.21 Build 16 Pre-Activated

    http://ge.tt/api/1/files/62oB4W62/0/blob?download

    Internet Download Manager 6.23 Build 9 Pre-Activated e27e882ab567c004ef0f2dcac3761c7a.gif

    https://app.box.com/s/b5if95gw59sasbtdoltba9wglvo3pfvd

    Kurarken sadece sizden iki isim ister (lisans isimleri) sadece onları girmeniz yeterlidir.Programdan çıkış yapmakla birlikte kurulu sürüm varsa kaldırmanız tavsiye olunur. Web tarayıcılarınız kapalı olsun.

    Vermiş olduğunuz linkten indirme yapmıyor bilginize tşkler.

×
×
  • Create New...