Jump to content

servanbey

Üye
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by servanbey

  1. Baktım ücretli olan da uefı ve güncelleme desteği varmış,UEFI desteği vermeyen multibot sistemler pek tutulmuyor eğer sisteminiz uefı ise boşuna indirmeyin.
  2. Usta win7 sp2 güncel sistemler gelecek mi tşk ederim saygılar.
  3. Hocam emeğiniz için çok teşekkür ederim,müsaadenizle bir sorum olacaktı bu iki sistemi hangi program ile birleştirdiniz mevcut programlar wim dosylarını birleştirebiliyor esd sistemleri bir araya getiren programın adını yazabilirmisiniz varsa paylaşabilirmisiniz.
  4. Köylü Usta Uefi formatta bunu yapıyor usb çıkarınca format yiyip işlem bitiyor yoksa öylece ventoy ekranında kalıyor,dediğiiz gibi deniyeyim biosta birinci sıraya hdd alarak deneyeyim çok teşekkür ederim.
  5. VTOY_MENU_TIMEOUT nasıl ayarlayalım 10 saniye sonra windows yüklemesinin ikinci kısmına geçsin tşkler usta.
  6. Usta format attım birinci kısım bitti tekrar ventoy menu geldi orada belli bir bekleme suresi var mı mesela diğer multibotlarda 10 saniye sonra kendisi ikinci kısım olan güncellemeler yükleniyor kısmına geçiyordu bunda sanki geçiş yapmıyor yada ne kadar sure beklemeliyiz.Tşk ederim
  7. Usta emeğin için tşkler bu çeviri ne kadar dayanır bilmiyorum hemen indirin derim. http://turbobit.net//download/redirect/E665BE382DBF6A335C9CB9403EBD3827p/b2kzj9o8vneu
  8. Usta x86 ve x64 isoları ayırma programının linki silinmiş tekrardan yukleyebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
  9. Çözümü yazar mısınız? Çözüm nasıl yaptınız söyleyebilirmisiniz tşkler.
  10. Usta sizede zahmet verdim hakkınızı helal edin resimler aynen aşağıda ki gibi.. usb menu
  11. Usta sanal sürücüde bu fotolar var kurulum serial kısmında duruyor.
  12. Bir de böyle deneyeyim.EyvAllah tşkler geri döneceğim.
  13. Usta yereldisk c fazlasıyla alan var uste ki hazırlanan altaki sizin verdiğiniz wın 10 ilgi ve alakanız için tşkler. [URL=http://img506.yukle.tc/image.php?id=6296multi.png][/URL]
  14. Köylü hocam verdiğiniz wın 10 multibot için dönüştürdüm her seferinde aynı hata alıyorum nerde hata yapıyorum tşkler kasım 2015 verdiğiniz win 10 iso sıkıntısız multibotta kullanıyordum.Tşkler
  15. Usta yüksek musadenle bir sorum olacaktı format attıktan sonra bazen durup dururken klavye yazmıyor ancak ctr+esc yapınca devreye giriyor yazmaya başlıyor nedeni ne olabilir tşkler.
  16. Usta iyi akşamlar köylü ustanın vermiş olduğu win10 sizin sisteme yukleyemedim RECOVERY hatası veriyor neden acaba tşkler. Hocam dosya gözat iso dosyasını gösterince işlem başlıyor sadece iso yolunu gösterirken hata alıyorum sanırım menulist olmuyor tşkler. Usta sorun hal ettim Nt6IsoSetup wın10 iso hazırlarken WN10 yazacağıma WIN10 yazmışım ondan olmaış şimdi düzeltim oldu tşkler.Köylü ustam çok tşkler wın10 multiboot'ta kullandım.
  17. Vermiş olduğunuz linkten indirme yapmıyor bilginize tşkler.
  18. Pascal vermiş olduğun WINDOWS 10 Agustos 2015 | 6.24 GB link hata veriyor indirilemiyor bir bakabilirmisin link var ama indirme olmuyor tşkler.
  19. Usta ilk tşk ben edeyim keşke 32 gb içinde win10 olsaydı pardus ve ubuntu çok kullanılmıyor emeğin için tşkler.
  20. Hoca ALLAH razı olsun da kullanıcı adı ve parola kabul etmiyor.
  21. Usta tekrar sağolun şimdiye dek bütün multıbootları indirdim tek sorunsuz olanı sizin ki desem inanın diğer ustalarada tşk ediyorum ALLAH kendilerinden razı olsun.
×
×
  • Create New...