Jump to content

bakieryigit

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About bakieryigit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bakieryigit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Tamamdır , yukarıda verdiğim keyleri girip bu hatayı aldıysanız eğer "error 0xc004c020" hatası bu telefonla etkinleştirme yapabilirsiniz demektir. Size sorunsuz üstte verdiğim resimdeki mak keyler etkinleştirmeye onay verecektir. Yapacaklarınız bu hatayı aldıktan sonra; Klavyede alt tuşunun yanındaki windows tuşu ile beraber "R" tuşuna basıp çalıştır bölümü açmak. Windows tuşu + R tuşu kombinasyonu. Buraya "CMD" yazarak Ms Dos kipini açıyoruz ve ; Hiç resimdeki keylerden birini girmedi iseniz "slui 3" yazıp mak keylerden birini girip "error 0xc004c020" hatası alıp keyin windowsunuzda değişmesini sağlayın.bu işlemi yaptıktan sonra yine üstteki yazılanları yapıp Ms Dos kipinde bu sefer ; "Slui 4" entera basarak telefonla etkinleştirme sayfasına geliniz. Ve bu bölümden birleşik krallığı seçerek "Skype" üzerinden etkinleştirme işlemini yapınız. Bu kadar. Hala anlayamayan varsa bu işlemleri yapmaktan vazgeçsin.
  2. buyrun keyleri farklı image sitesine de ekliyorum alta belki silinir; http://img845.imageshack.us/img845/6427/keysbytrongcangod5lycyr.png
  3. Yeni Windows 8 mak keylerini alta ekliyorum arkadaşlar ; Enterprise ve pro hepsinde kullanabilirsiniz. http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2013/044/0/3/keys_by_trongcango-d5lycyr.png internet açıkken "slui 3" koduyla giriş yapın. error 0xc004c003 hatası alırsanız yeni keylerden farklı bir tane deneyin. error 0xc004c020 hatası alırsanız telefon yöntemiyle aktive edebilirsiniz. HT67C yazan son haneleri şifre ile biraz önce enterprise sürümünü skype ile aktive ettim. resimlerden seçerek aktif edin. Kolay gelsin yeni keyler bunlardır.
  4. Mail attım ama gönderim yapmıyorlar , 2 bilgisayarıma kurmak istiyorum , 2 şifre gönderebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
×
×
  • Create New...