Jump to content

seyfi53

Üye
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by seyfi53

  1. Değerli Kardeşim, Donanımınızdaki Pentium 4 İşlemci 90nm Teknolojiye sahip.Haliyle buda fazla amper ve voltaj demek oluyor.PSU'nuz da eski olduğundan vede "Bırak Gitsin... " Kardeşiminde Önerdiği 196 ve 256 Bitlik Ekran Kartları Son Derece iyi sonuç alacağınız Ekran artları, ancak elinizdeki bu PSU ile maalesef Sorunlar yaşarsınız.

    Eğer Bu Ekran Kartlarından birini düşünürseniz PSU nuzuda En azından Gerçek 600 Watt lık PSU ile değiştirmeniz gerekir verim alabilmeniz için.Ayrıca ileriye dönük yatırımda yapmış olursunuz.

     

    Ama "Ben Elimdeki PSU ile devam Ederim" Diyorsanız ,O zaman 5770 ile yola devam ediniz.

     

    Yinede şunuda diyemeden geçemiyeceğim;

    Şu An Elinizdeki PSU zannedersem "Çakma" Tabir edilen Ucuz PSU lardan.Bu Ucuz gerçek değeri vermeyen PSU lar Bilgisayarınız için her an Tehdit Oluştururlar.Çünkü Bir Çoğunda Şebeke Voltaj Yükselme ve Alçalma Durumlarındaki Ani Dalgalanmalarda Bilgisayarınızı Yakarsınız.Koruyucu Devre Bulunmamaktadır..Buda Benim Tavsiyemdir.

     

    Ek Olarak Bende Tavsiyede Bulunursam eğer;

    NVIDIA GT630 Serisi 2GB veya 4GB Olanı derim..810Mhz İşlemci Hızına Sahip Yeni Nesil bir Ekran Kartıdır...

    ewy. kardes saol 

  2. teşekküler kardeş bide kasanın psu kaç watt onu alabilirmiyim ona görede ekran kartı önereceğimde yalnız dx 11 bi ekran kartı istiyorsan bu sistem için çok zor desteklemeyebilir anakartın hani desteklese bile bu özelliklerle ekran kartındanda verim alamayabilirsin..yoksa ben önerimi yapayım buyur :)

     

    1.seçenek

    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-engtx550tidcdi1gd5-gtx550-ti-directcu-gddr5-1gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=54510
    

     

    2.seçenek

    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax6790-1gbd5dh-hd6790-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63938
    

    psu 450 wat eski bir gückaynagı diyebilirm dogrusunu söylemek gerekirse drr2 yuvası usta söylemeyi unuttum

  3. Merhaba arkadaslar ben bilgisayarım için ekran kartı alıcam ama ne alcagımı hangi model alcagımı bilmiyorum. hem sistemim için hemde oyun için iyi olmasını iştiyorum. tabi ekran kartına verebilecegim ücrent 150 200 yada en fazla 250 verebilirim. yardımlarınız için şimdiden tesekkürler... 

     

    pc özellikleri:

    intel pentium 3,00 ghz

    2,00 gb ram

    foxconn g41md anakart

    NVIDIA GeForce 7300 LE  (256 MB) drr2

  4. slm arkadaşlar bilgisayarım nedenini çözemedim. kendi kendine otomatik kapanıyor 15 20 yada 25 dk sonra kendi kendine aniden kapanıyor güc kaynagından sandım ilkten degiştirdim gene aynısını yapıyor . işlemciden sandım sonrada speedfan testi yaptım sıcaklık derecesi 40 41 civarı sizce nedir  işlemci intel pentium cpu 3,00Ghz 

  5. s.a kardeş emek vermişsin xp ye saygı duyarım. amma velakin şunu söylemek gerekirse xp tam bir fiyasko olmus sanırsam ince ayar flan yapılmamıs xp ye ve isletim sistemin yavas daha iysini beklerdim. snn gibi bir ustadtan. yedigi ram fazla . windowsun hosgeldin yazısı geldigi noktada masaüstü biraz gec acılıyor. görsellik fazla olmus diyebilirim. ve nete girdigim zaman netim yavas giriyor sitelere. ama yinede emek vermişsin saygı duyarım . bu xp olmamıs ve yeniden format atmak zorunda kalıcam saygılarımla.
  6. [img]http://www.fullimg.com/images/registrywinner.jpg[/img]

    Registry Winner, PC bakım ve onarımı için çok dilli, gelişmiş bir kayıt defteri temizleyicisidir. Program, sistemin yavaşlaması, donması, çökmesi ve kilitlenmesi gibi PC sorunlarına karşı tam bir tarama yapabilir. Sistem hızını güvenle optimize eder ve PC'nizi dikkat çekecek bir performansa getirir. Kolpa bir program değildir tavsiye ederim.



    Registry Winner, bilgisayar hatalarını onaran ve sistem hızını en iyi duruma getiren üst düzeyde bir kayıt defteri temizleyicisidir. Normal kullanım sırasında sisteminizde; yavaşlama, çökme veya donma, mavi ekran, kilitlenme ve hata mesajları gibi çeşitli can sıkıcı kayıt defteri hataları yavaş yavaş oluşur.

    Registry Winner, sisteminizi taramak için en gelişmiş teknolojiyi kullanır ve saniyeler içinde anlaşılır bir rapor verir. Sorunlar bir kere belirlendiğinde, Registry Winner size profesyonel ve etkin çözüm önerileri sunar. Programı düzenli olarak kullanmak suretiyle, hem sisteminiz daha kararlı hale getirilir ve hem de, pahalı donanım yükseltmelerine gerek kalmaksızın kayıt defteriniz hızla okunabilecek duruma getirilir.



    [b]Genel Özellikleri:[/b]



    [b][img]http://www.registrywinner.com/images1/h_01.jpg[/img] Kayıt defteri optimizasyonu:[/b]
    pahalı donanım yükseltmelerine gerek kalmadan kayıt defterini kolayca okunur hale getirmek amacıyla, geçersiz başvuruları ve hataları bulmak ve onarmak için, Windows kayıt defterinin tamamını tarar. Bu aracı kullandıktan sonra PC niz ilk alındığı gibi olacak ve daha hızlı çalışacaktır.



    [img]http://www.registrywinner.com/images1/h_02.jpg[/img] [b]Gizlilik koruyucu:[/b]
    İnternetteki ve bilgisayardaki çalışmalarınızın izlerini kalıcı olarak silmek suretiyle özel bilgilerinizi korur. Bu sayede sistem performansınız artar ve daha çok disk alanı kazanırsınız.



    [img]http://www.registrywinner.com/images1/h_03.jpg[/img][b] Çöp dosya silici:[/b]
    Sabit diskinizde daha fazla boş yer yaratmak için sisteminizi tarayarak bütün dosya artıklarını temizler, bu sayede uygulamalar daha hızlı ve etkin çalışır. Bu araç, istenmeyen bilgi ve verileri temizleyerek sabit diskinizde yer açar.



    [img]http://www.registrywinner.com/images1/h_04.jpg[/img] [b]Dosya öğütücü:[/b]
    Üç farklı silme seviyesiyle, istenmeyen dosyaları kurtarılamayacak şekilde imha eder. Dosyaları neredeyse geri getirilemeyecek şekilde tamamen siler.



    [b][img]http://www.registrywinner.com/images1/h_05.jpg[/img] PC optimizasyonu:[/b]
    Başlangıç yöneticisi, Kaldırma yöneticisi, Sistem optimizasyonu,Hizmet optimizasyonu ve Bellek optimizasyonu' nu içeren bir araç kitidir. Başlangıç programlarını ve program kurma/kaldırmayı izlemenin yanısıra; ağ hızı, disk, masaüstü, dosyalar, sistem hizmetleri ve belleği optimize eder.



    [b][img]http://www.registrywinner.com/images1/h_06.jpg[/img] IE doktoru:[/b]
    İnternette gezinirken, İnternet Explorer pencerelerini yönetmek için çok sayıda kullanışlı ipucu içerir. İnternet ayarlarınızı özelleştirir, internet dosyalarınızı geri alabilir ve gezinme deneyimini büyük ölçüde arttıran tarayıcı yardım nesnelerini yönetir.



    [b]Not:[/b] Programı güncellemeyin, verdiğim sürüm ile kullanın sadece




    İndirme linki: [media]http://s2.dosya.tc/server13/GhJmKx/RegistryWinner.v6.5.1.17.zip.html [/media]
  7. tmm kardes arastırıyorum

    o calısan dosya norton antivirüsun dosyasıymıs kardes

    yardım ! edin kardeşler

    [warning][color="#0000FF"][b] DİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine [img]http://i.imgur.com/3XtEI.png[/img] Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Düzenleyiniz. [/b][/color][/warning]
×
×
  • Create New...