Jump to content

AliArslan

Üye
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AliArslan

  1. yumi programı sayesinde birçok yazılımı ntfs formatlı flasbellekte calıştırdım. 32gb flash bellekte kullandığım programlar  win7, linux mint live, knopix live, ubuntu live, hirenboot cd, win7 64 live ve win8.1 live , boot menüsünde istege göre secip acıyorsun ama hiren bootun içindeki dos programları calışmıyor ntfs den dolayı :( 

  2. Merhaba kardeş dosyayı indirdim ama rar şifresi hatası uyarısı veriyor ,bi yardımcı olsan, selamlar...


    RAR ŞİFRESİ:MoTuN    anladık da                     RAR MD-5:C5004F0A89E03CD801B4434DBEA88C6A ne oluyor ki?

     

    indirdiğin dosyanın md5 sana verilen md5 ile aynı ise dosya hatasız inmiş demektir eger farklı ise dosya hatalı indiği için tekrar indirmen gerekli eger rarla sıkıştırma yapılırken kurtarma kaydı eklendiyse indirdiğin dosyayı onarman gerekir umarım anlatabilmişimdir.

  3. Merhaba vga analog sinyal barindirir. Dvi bağlantı da anolog ve dijital sinyal mevcut, hdmi ise sadece dijital sinyal barındırır bundan dolayı ek bir devre olmadan vga-hdmi yada hdmi-vga dönüşümü olmaz. Dikkat ettiyseniz analog baglanti icin dvi baglantidan dönüştürme yapiliyor ve genelde ekran kartin aksesuarların yaninda veriliyor umarim yardimci olmuşumdur.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Umarim birde win 8.1 için bir calisman olacak mi ?

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

     

     

    işyerindeki bilgisayarda denemesini yaptım hatasız olarak kurulum gercekleşti 1-2 tane windows ve 3-4 tane driver buldu update onlarıda yüklettim sorun yok en güzeli de windows 10 reklamın cıkmaması

  5. üstadım indirdim sonunda bunu

    multiboot usb ye nasıl ekleyebilirim.

    hazır multiboot usb de çalışmıyor.

    iyi günler ben multiboot kullanmak için yumi programını kullanıyorum sizede tavsiye ederim. ayrıca burdan indirdiğim Wi7 ye pcmin driverlerini entegre ettim daha sonra esd sıkıştırma yaptım onuda yumi ile flasha yazdırdım test ettim hdd secme kısmına kadar gelir gerisini denemedim ama hafta sonu bilgisayarı formatlayacam ozaman test etmil olurum :)

×
×
  • Create New...