Jump to content

gmdarkness

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gmdarkness

  1. [quote name='blue_life' date='03 June 2012 - 17:37 ' timestamp='1338745070' post='1208407'] @gmdarkness Böyle bir sorunu ilk defa duyuyorum! Windows programları bozuluyor diyorsan sisteminde virüs vardır veyahut ilgili flash diskin bozuktur. Bu konuda paylaşılan mb_usb.exe sayısını hatırlayamayacağım kadar çok flash bellekte denenmiş ve tip sorunlara rastlanmamıştır... Kısası herangi bir kapasite sınırlaması yok... [/quote] Tekrar merhaba Bluelife, Virus taramasi temiz ayrica daha once de dedigim gibi 2 gb flash bellek te sorunsuz calisan komut ve iso 32 gb flash bellekte calismiyor. 32 gb flash alali daha 1 ay fln oldu. sifir km flash bellek bilmiyorum neden boyle yapiyor.
  2. Merhaba, Ben bu groub dos olayini 32 gb flash a kurmaya calistim cogu program hata veriyor. 2 gb flash a kurup calistirdigim programlar dahi hata veriyor. Bellek kapasitesinde bir sinirlama fln mi var ?
  3. Merhaba arkadaslar, verilen dosyalar ve komutlarla usb disk hazirladim, usb nin icine xp home ve pro attim ayrica win7 aio koydum. Win7 sorunsuz calisiyor ama xplerde sorun veriyor. boot yapiyor sonra xp yukleme ekrani olan mavi ekran geliyor. arkasinda siyah ekran geliyor ve oyle takilip kaliyor. Yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
×
×
  • Create New...