Jump to content

muallim55

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by muallim55

  1. sıkıntınız tam olarak bu  isonun bu yöntemle çalışacağını sanmıyorum anladığım kadarıyla modifiye bi sistem ve install.wim içinde yok yada siz oluştururken koymadınız bu dosyayı arıyor ve hata veriyor

    Sistem modifiye değil. Win8 Pro'nun ilk çıktığında 79TL'ye aldığım, Microsoft'un sitesinden indirdiğim isodur. Ama nedense içinde install.wim yok. Oysa bununlu daha önce kurulum yaptım. Başka bir Win8 Core Single Language  isosunun içindeki install.wim dosyasını benim isonun içine koydum. Oradaki install.esd dosyasını da sildim. Yaptığım menü çalıştı ve kurulum hata vermeden bayladı. Tabi kurulum  devam edince ne olur bilemiyorum. Şimdi yeni bir temiz win8 32&64 bit isosu bulup (nereden bulacaksam :) ) işlemi yapacağım. 

    Yardımlarınız için teşekkürler.

    Bir de şunu sormak istiyorum. VirtualBox ya da VMware  ile flashdiskten kurulum yapamıyorum. Bu mümkün mü?

  2. Bütün yorumları okuyarak Win7 ve XP kurulumlurını İSO dan yapmayı başardım. Ancak anlatılanların tamamını uygulamama rağmen Win8'i İSOdan kurulumunu beceremedim.

    Hepsinde de " E:\WIN8\WIN8.ISO is incorrect. In the sources\install.wim not found" şeklinde hata alıyorum.

    Yardımcı olursanız sevinirim. Olmazsa Win8 kurulumunu rootdan yapmayı deneyeceğim.

  3. USB Diske iki farklı XP kurulumu yerleştirdim. Ama Hiren's Boot yerleştiremedim. Hiren cd si iso mu olmalı. Ya da ghost yerleştirebilsem o da olacak. Nasıl yapmalıyım. Şimdi de Linux Mint eklemeye çalışacağım.
    Selamlar.

    EDİT: USBdik NTFS olduğu için linux kurulumunu kabul etmedi.
    Bir de hiren ya da ghost ekleyebilirsem tamam olacak.
  4. Arkadaşlar, buradan öğrendiğim bilgilerle katılımsız bir xp cd hazırladım. Ancak burada bulduğum Vista Mizer katılımsızları hep hata verdi. Vista Mizer 3.0 ın katılımsızını yaparsanız çok makbule geçecek. Şimdiden teşekkürler.

    Çalıştırıp denedim ve rapide kendim yükledim.

    Vista Mizer 3.0

    XP temasını Vista temasına dönüştürüyor.

    http://rapidshare.com/files/225254387/VistaMizer__3.0.rar.html

    MD5: CAEC78540FE19D6C74BA8701D98071C1

×
×
  • Create New...