Jump to content

muallim55

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

muallim55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Sonunda WIN8.1'i İSO dan çalıştırmayı başardım. Ancak HDD'yi seçince kuruluma devam etmiyor. "Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık." şeklinde bir hata alıyorum. Değişik makinelerde de denedim. Sonuç aynı. Shift+F10 ile komut sistemine geçip HDD yi gpt ye çevirdim aynı.
  2. Sistem modifiye değil. Win8 Pro'nun ilk çıktığında 79TL'ye aldığım, Microsoft'un sitesinden indirdiğim isodur. Ama nedense içinde install.wim yok. Oysa bununlu daha önce kurulum yaptım. Başka bir Win8 Core Single Language  isosunun içindeki install.wim dosyasını benim isonun içine koydum. Oradaki install.esd dosyasını da sildim. Yaptığım menü çalıştı ve kurulum hata vermeden bayladı. Tabi kurulum  devam edince ne olur bilemiyorum. Şimdi yeni bir temiz win8 32&64 bit isosu bulup (nereden bulacaksam :) ) işlemi yapacağım.  Yardımlarınız için teşekkürler. Bir de şunu sormak istiyorum. VirtualBox ya da VMware  ile flashdiskten kurulum yapamıyorum. Bu mümkün mü?
  3. İnstall.wim göremedim. "install.exe" var. Bunu nasil yapacağız ki. Bu iso lisanslı sistemimin isosu. Microsofttan indirmiştim. Defalarca kurulum yaptım.
  4. O videoyu da indirdim defalarca izledim. Aynen yaptım. Ama nafile. 
  5. Bütün yorumları okuyarak Win7 ve XP kurulumlurını İSO dan yapmayı başardım. Ancak anlatılanların tamamını uygulamama rağmen Win8'i İSOdan kurulumunu beceremedim. Hepsinde de " E:\WIN8\WIN8.ISO is incorrect. In the sources\install.wim not found" şeklinde hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Olmazsa Win8 kurulumunu rootdan yapmayı deneyeceğim.
  6. [email="C@NgO'dan"]C@NgO'dan[/email] başka çalıştıramayan var mı arkadaşlar? Boşuna indirmeyelim.
  7. Ben de indirmeye başladım. Bunun içine bir de Linux koyabilir miyiz? Bir de sadece menü yapısını yükleyemez misiniz? Daha çabuk inerdi. Yani Win7 ve Xp dosyalarını biz eklerdik. Eline sağlık. Allah'a emanetsiniz.
  8. USB Diske iki farklı XP kurulumu yerleştirdim. Ama Hiren's Boot yerleştiremedim. Hiren cd si iso mu olmalı. Ya da ghost yerleştirebilsem o da olacak. Nasıl yapmalıyım. Şimdi de Linux Mint eklemeye çalışacağım. Selamlar. EDİT: USBdik NTFS olduğu için linux kurulumunu kabul etmedi. Bir de hiren ya da ghost ekleyebilirsem tamam olacak.
  9. Ben de bu sistemi kurmayı çok istiyorum. Biraz takip edeyim bakalım becerebilecek miyim?
  10. Programı deneyemeden iptal mi oldu? Ben Team'ın sitesinden daha önce oluşturduğum clienti kullanıyorum. FTP sunucumuzun olması için ne yapmalıyız. Belki yardımcı olabiliriz.
  11. Arkadaşlar, buradan öğrendiğim bilgilerle katılımsız bir xp cd hazırladım. Ancak burada bulduğum Vista Mizer katılımsızları hep hata verdi. Vista Mizer 3.0 ın katılımsızını yaparsanız çok makbule geçecek. Şimdiden teşekkürler. Çalıştırıp denedim ve rapide kendim yükledim. Vista Mizer 3.0 XP temasını Vista temasına dönüştürüyor. http://rapidshare.com/files/225254387/VistaMizer__3.0.rar.html MD5: CAEC78540FE19D6C74BA8701D98071C1
×
×
  • Create New...