Jump to content

mert_can

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

302 profile views

mert_can's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. dosyalar aynı hiç birşey silmedim ama rar ı silmiştim . Şimdi dosyaların hepsini rar a atıp uzantısını .iso yapsam eskisi gibi olurmu yoksa bida 4gb downloadmı gerekicek ?
  2. Rardan çıkarmadan yapmıştım şimdi boot açılmıyo , rar dan çıkardım bootmgr falan yazıyor şimdi direk yazdırsam sanki normal dvd yazdırıyo gibi yazdırsam boot olur dimi ?
  3. Gördüğüm kadarıyla bazı yazılım gibi konularla ilgileniyosun , inşallah istediğin yere yerleşirsin . Herhangi bi yazılım programı vs birşeyle ilgileniyormusun ?
  4. Unuttum ya onları da 100.000 civarıydı bide düz lise mezunuyum . Bende sizden birşey isteyeceğim , alakasını açıklarmısınız istediğiniz bilgilerin ?!
  5. Sende haklısında hani bir şeye başlamadan şöyle yap böyle yap tavsiyeleri yararlı olabiliyor ..
  6. Bakalım ya hazırlığı atlayımda okul açılasıya bakarım . Nette diller hkkında araştırma yaptım kitapları falan varmış ama döküman şeklinde biraz buldum C++ onlarda C bulamadım
  7. Dvdye indirdiğim windows 7 yi yazmayı denedim fakat dvd yi takınca işte yüklemek istermisiniz falan boot ekranı gelmiyor direk dvd içeriği geliyor önüme . İndirdiğim .iso nun içinden çıkardım dosyarlar içinde kendiliğinden bootmgr falan var ben direk .iso lu şekilde atmıştım dvd ye , rardan çıkardım bootlu şeyler yazıyo ama boot gelmiyo dvd takılı iken reset attım yok boot menü gelmiyor Nero nun 33mb lik 6.6.1.4 sürümünü indirdim DVD de iso yaz dedim kabul etmedi boyut büyük dedi udf ve iso yazma kısmından yazdım ama bunları .iso rar içinde iken yaptım ve 1 dvd boşuna gitti şimdi ben boot lu olmasını istiyorum rardan çıkardığımda boot lu yazan ootmgr falan 1-2 dosya var şimdi ben direk öyle yazdırsam boot görürmü yoksa şimdi baktım başlangıç dvd yarat seçeneği var ordanmı yazdırmam gereklidir ?
  8. C dili ile C# farklı dillermi ?
  9. Daha önce hiç yazılım içiyle uğraşmadım . vb ve aoutoit nedir yazılım programı gibi birşeymi yoksa öğretici birşeymi ? , bu arada ekonomi üniversitesindeyim
  10. C dili C++ e göre kolaymış diye duydum doğrumudur ? Hangisi daha genel kullanılan dil ?
  11. Herkese iyi günler ben seneye yazılım müh 1.sınıf başlayacağım . Bana neler önerebilirsiniz bölüme başlamadan az da olsa hazırlıklı olmak istiyorum , şimdiden teşekkürler ..
×
×
  • Create New...