Jump to content

mguclu

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mguclu

  1. paylaşıma açtım tekrar dener misiniz
  2. İnternet üzerinden filmleri ekleme izleme filmler hakkında bilgiler film afişlerini gösterme gibi özellikler ekledim. Geliştirmek isteyen veya eksiklikleri giderecekler yardımcı olursa faydalı olur. https://drive.google.com/file/d/1RHXCpv3W2tp0Lf8cyhJQl2_SLfFlHd0G/view?usp=sharing
  3. Yanlış anlamadıysam silme işlemini yapan kodların devamına listeyi tekrar sıralatmamız gerekiyor. peki liste sıralandığında ( aradan silinen radyo numarası 1-3 iken 1-2-3 diye devam edecek mi ? denemeye başlıyorum biraz vakit alacak çünkü veri tabanına eklenen her radyoya otomatik numara verdirmem gerekiyor.
  4. hocam çok teşekkür ederim mantığı anlamış bulunmaktayım. çözüme ulaştım. Normalde radyolar treeliste sıralanırken 1. falan radyo 2. dskjd radyo 3. sask fm sıralanıyordu fakat atıyorum 2. radyoyu sildirdiğimde listem 1. falan radyo 3.sask fm diye yazdığından radyolara numara verdirme olayını kaldırdım. bu konuda da veri tabanından verileri çekerken sıralamayı düzeltme imkanımız var mı ?
  5. Arkadaşlar merhaba. veritabanıyla treeliste radyo mms adresleri ekletiyorum radyolar arasında önceki radyo ve sonraki radyoya geçiş yapıp mediaplayer pluding ile çalacak buton üzerinde çalışmaktayım fakat olmuyor seçim yapılan radyodan sonraki radyoya geçiş için bir çok kod yazdım bir türlü olmuyor. bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
×
×
  • Create New...