Jump to content

Xedox

Üye
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Xedox

  1. http://www.medihaber.net/2012/12/19/champix-kalp-krizine-sebep-oluyor/

     

     

    ABD de reçeteli olarak satılan bu ilaç (!) kardiyovasküler yan etkiler yanında çok ciddi SSS (depresyon, intihar gibi) yan etkilere de sahip. KFD nin tüm uyarılarına karşı ila. Sağlık Bakanlığı yoluyla halka dağıtılmıştır. Acaba Türkiyede kaç kişi bu ilaç yüzünden öldü veya ciddi yan etkilere maruz kaldı?

     

     

    Eniyisi içmeye devam,yada ilaçsız falan bişekilde bırakmak.

  2. Fanında  bi problem var,stok fanla bile o ısıya çıkmaz muhtemelen yerine tam oturmuyor,yada fan hızı ayarlarında bi yanlışlık var biostan karıştırmış olabilirsin default ayarlara almayı dene,cpu fanını yanlış bi çıkışada takmış olabilirsin anakartın kitapçığından kontrol et..

  3. Sirius konuyu açtığın gün win8 aldım sağolasın uyandırdın 29 tl ye orjinal win 8 kullanıyorum,bios modlu win7 nin üstüne kurdum hiç bir problem çıkmadı (merak ediyorum orjimal biosu atarsam problem çıkarmı,veya makinada hızlanma olurmu)
    yükseltme olarak kurdum kurulum bittiğinde herşey sorunsuz ve orjinaldi,elimdeki imajla temiz kurulum yapabilirmiyim (win8 olan sürücüye yükseltme değilde normal format) oluyorsa sistemde herhangi bir artı eksi etkisi olurmu? bilgi sahibi arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa şimdiden teşekkürler..
×
×
  • Create New...