Jump to content

DePPoL

Üye
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DePPoL

  1. wim dosyasını ikiye bölmeye gerek varmıydı ?? ntfs sistemli usb ile 4gb boyut sınırı olmaksızın Uefi kurulum yapılabiliyor.

    Bence gerek vardı bende bunu mümkün olabileceğini soruyordum ve köylü hocam yapmış.Şİmdi en son güncellemeli tek bir isoda 4 gb aştığı için usb fat32 yazmada hata alırsınız böylelik şimdi hata alma olasılığı yok olmuştur diyebiliriz.Köylü hocam ö.m attım size bakabilirmisiniz acaba ?

  2. Merhaba Arkadaşlar;

    1 Haftadır dism ile uğraşıyorum ama bir türlü beceremedim ayrı ayrı farklı dil isosuyla uğraşıcağıma tek iso multi language yapmak istiyorum kaynaklara baktım lp.cab entegre yapıyorum install.wim ama kurulum ekranın gene aynı türkçeye geliyor her sürüme entegre etmedim misal index 1 sürümüne entegre ettim ama olmadı acaba bunu deneyen veya yapan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum örnek olarak ingilizce ve türkçe kurulum ikisi bir arada.

     

    7RTMMULT.png

  3. Tavsiyem Toshiba P755-S5120 budur.qosmio neden değil dersen o sadece özel sürümden öte sadece oyunlar icin hazırlanmıs ersiyon diğerlerin cok performans alacagını zannetmiyorum bi ikinci sıradaki laptop hertürlü config edip kullanacagın bir laptop tabi en iyisi masaüstü o ayrı :)

  4. [quote name='KintaRo' date='04 July 2012 - 10:02 ' timestamp='1341396165' post='1218500']
    Daha önce de demiştim, bir dedicated sunucunuz olmadan bu işin stabil olması imkansız. Tabi bunun içinde aylık 150-200 $ vermeniz gerekiyor :trollface:
    [/quote]

    Hocam isterseniz dedicated veya vds vps makinelerde yardımcı olabilirim.

  5. Merhaba hocam bende baska bir laptop yasamıştım driver sorunluydu ekstra programlı halletmiştim.bu ekdeki linkde hpye uygun webcam programları var onlardan birini indir bi test et bakalım.
    [codebox]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00678231&cc=us&lc=en&dlc=en&product=3340201&dlc=en&lang=en[/codebox]
×
×
  • Create New...