Jump to content

DePPoL

Üye
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Male
  • System
  • Bilgisayarla Uğraşmak,addon yapmak,katılımsız,modifiye xp yapmak.Vmware,HyperVm,Deciacated,Managed Servers.

Recent Profile Visitors

1546 profile views

DePPoL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Bence gerek vardı bende bunu mümkün olabileceğini soruyordum ve köylü hocam yapmış.Şİmdi en son güncellemeli tek bir isoda 4 gb aştığı için usb fat32 yazmada hata alırsınız böylelik şimdi hata alma olasılığı yok olmuştur diyebiliriz.Köylü hocam ö.m attım size bakabilirmisiniz acaba ?
  2. Hocam artık aralık ayı itibaren ile fat32 uefi yapamıyoruz.Boyut yüksek ortalama genel disk hesaplaması 5 gb küsuratlı çıkıyor.Hesaplamalarıma göre iso boyutu 4.36-38gb olduğu sürece uefi yapabiliyoruz ama onun yukarısında olunca fat32 dosya sistemi büyük dosya hatası alıyorum.Bilginiz olsun..
  3. Hocam birşey sorucam mesela wim çıkarttımda bende dil paketleri var acaba hangi kodla boot.wim dahil o dilleri entegre edebilirim acaba ?
  4. Esd den wim çevirme yapmıyor apply komutu ile acaba başka ne ile yapabiliriz ?
  5. Merhaba Arkadaşlar; 1 Haftadır dism ile uğraşıyorum ama bir türlü beceremedim ayrı ayrı farklı dil isosuyla uğraşıcağıma tek iso multi language yapmak istiyorum kaynaklara baktım lp.cab entegre yapıyorum install.wim ama kurulum ekranın gene aynı türkçeye geliyor her sürüme entegre etmedim misal index 1 sürümüne entegre ettim ama olmadı acaba bunu deneyen veya yapan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum örnek olarak ingilizce ve türkçe kurulum ikisi bir arada.
  6. Formül yazdırıp çözme örnek kodu göremedim sadece basit bi formül gösterdim tabi diğer değerleride var.bu tip formülleri autotite entegre edebilirimiyiz basit birsey olucak tasarımı sonralık iş.
  7. [img]http://i48.tinypic.com/6zxcpi.jpg[/img] örnek formül.
  8. Merhaba arkadaslar mukavemet hesaplamalarını otomatikleştirmek istiyorum acaba bunu autoit veya ams den yapabilirimiyiz yardımcı olurmusunuz saygılarımla.
  9. İsteyen arkadaslara windows 7 home basic orj sürümü satabilirim ilk aldıgım günden beri kutuda duruyor.
  10. Bilgisayarı ne amaçla kullanıcaksınız ona göre yorumlamak lazım.
  11. x64 sürümünü indirdim 2 kez ama hjsplit cıkarttıgım halde arşiv bozuk hatası veriyor ?
  12. Format cd bir arızalık var.Baska isoyu at cdye onla dene.
×
×
  • Create New...