Jump to content

aksarayli_68

Üye
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

438 profile views

aksarayli_68's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Arkadaşlar ben dün Corsair 800 Mhz 2 gb ddr 2 ram aldım daha önce kingston 800 mhz 2 gb vardı bozuldu be bunu aldım. Bu resimde kırmızı kutu içine aldığım bölümde kingston ram de JEDEC #3 bölümü vardı. Corsairde ise AMP bölümü var ve 0 mhz gösteriyo sayılar var eksi işaretli (-) corsairde böylemi yoksa bu ramdede mi sorun var yine yardım edecek arakaşlara şimdiden teşekkürler. Resimleri koyuyorum cpu-z den çektiğim bi göz atarsanız çok güzel olur. Sorun varsa değiştirecem. Aşağıya eski kingstom ram görüntüsünüde ekledim. Direk resim linlkerine tıklarsanız daha net gözüküyo. Resim 1 : http://d1302.hizliresim.com/16/m/k8jgu.jpg Resim 2 : http://d1302.hizliresim.com/16/m/k8jks.jpg Eski Kinston Ram Görüntü: http://d1302.hizliresim.com/16/m/k8jml.jpg
  2. [quote name='tutuklu8' timestamp='1349126857' post='1244916'] bios güncelleyip fulscreen logo shovu aç yada bak bakalım şimdiki biosta varmı [/quote] Yorum için teşekkür ederim. Bi bakalım varmı benim bios ta o seçenek.
  3. [quote name='nano68' timestamp='1349085857' post='1244757'] Öncelikle selam hemşerim Sakın atma netten indir.O key sana özeldir.Keyin bozulur. Bu sitede orjinaller var ordanindir kullan [/quote] Selam kardeşim. Yorumun için teşekkür ederim bunu biliyorum o key saadece tek kullanımlık ve o pc için. Benim öğrenmek istediğim bu cd ile diğer pc me format atabilirmiyim etkinleştirme için crack kullanıcam o keyi kullanmıyacam .
  4. Arkadaşlar elimde Pro2000 Ürün kurtarma Dvd Rom'u var içeriğinde 32 Bit Windows 7 tüm sürümler var ben bu Cd yi pro2000 markalı yani cd ile gelen asıl pc ye herhangi bir sürümü kullanarak format attığımda hiç bir driwer yüklenmiyo örneğin ethernet kartı , ses kartı , ekran kartı v.b Onlar için ayrı Driver Cd si mevcut . Cd içeriğine hiç bişey eklenmemiş görünüyo en azından ben öyle düşünüyorum çünkü kurulum esnasında hiç bir driver yüklenmiyo .Sizce ben başka bi pc ye bunla format atsam kurulumda sorun yaşarmıyım uyuşmazlık hatalar alırmıyım cd sadece bu bilgisayar içinmi yapılmış yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  5. Arkadaşlar benim sorunum şöyle bende iki adet masa üstü pc var birinin ankartı biostar diğerinin ankartı Asus . Anakartı asus olan pc açılırken asus'un logosu anakartın modeli çıkıyo direk açılışa geçiyo biostar olan pc ise açılırken abuk sabuk yazılar çıkıyo biostar falan logosu çıkmıyo ben bunu hangi yolla çözebilirim. Yani açılışta biostar logosu çıksın anakart modeli vs direk açılışa geçsin istiyorum yazılar çıkmadan .
  6. Anladım arkadaşlar yardımcı olan herkeze teşekkür ederim.
  7. Arkadaşlar öncelikle mrb . Benim sorum şuanda anakartımın üzerindeki ram kingston markalı 800 mhz ddr2 ram ben aynı mhz aynı frekansta başka marka bir ram taktığımda performasta düşme yada yavaşlama yada vb. herhangi bir sorun yaşarmıyım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. ( Eğer sorun olmaz ise alacağım ram Oem marka 2 Gb 800 mMhz Ddr2 ram. Şimdilik bütceme uygun olduğu için bunu tercih ediyorum. )
  8. Anladım teşekkür ederim. Bi an aklımda anakart falan yanar gibisine düşünceler oluştu onun için sormak istemiştim.
  9. Arkadaşım ben kullandım çok güzeldi. 7 Dbi anteni var galiba çift anten fiyatıda uygun rexpo chameleon ultra çift antenli işe yarıyo yani.
  10. Arkadaşlar anakartımın sitesine girdim bios güncellemesi yaptım ama indirdiğim sürümde beta yazıyo. Bunuda yükledim. ( M2V-TVM Beta BIOS 0902 ) Beta olduğu için bişey olurmu anakarta zarar gelebilirmi yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  11. Benim anakartım DDR2 667 Mhz kadar destekliyo. Elimde Kıngston 2 Gb DDR2 1066 Mhz Hyprex ram var. Bunu ankartıma taksam sorun olurmu olursa ne gibi sorunlar olur ?
  12. Suanda üstünde Windows CE 6.0 En kurulu ben bunu ya Türkçeleştirmem gerekiyo yada Bunun Türkçesini kurmam gerekiyo.
  13. Kardeşim bunda açılışta Wireless Book yazıyo bu değişik bişey galiba buna Windows Xp Professional Sp2 kurabilirmiyim birde ?
  14. Arkadaşlar elimde Sony Vaio HDR-CX160 E NootBook var üzerinde cd okuyucusu olmadığı için flash disc ile format atmam gerekiyo boot ayarları için biosa giremiyorum bir türlü. Delete basıyorum geçmiyor bunda farklı olabilirmi eger bilen bi arakdaş nasıl biosa geçildiğini söylerse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...