Jump to content

Mc Hammer

Üye
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mc Hammer

  1. Güzel çalışma oluyor. Traybar Effect ile küçük bir isteğim olacak. Traybar effect özelliğini, kurulum başı ve sonrası resme göre çalışıyor. Durum böyle olunca, başlangıçta ve bitimde çıkan resimler tamamiyle birbiriyle karışıyor. Sadece, bitimdeki resimle yapsak onda bile karışıklık olabiliyor.

    Söylemek istediğim, Traybar effect özelliğini tamamen ayırma konusudur. Başlangıçta ve bitimde çıkan splashları kapalı olduğu halde bile, traybar için ayrı bir resim seçip, sadece o resmin çıkmasını istiyorum.

  2. Bilmiyorum da bu kodlar falan bana çok saçma geldi.

    Aç Autoplay'i, tasarla kendine göre kurulum tamamlandı penceresini.

    Bir script yaz pencere açıldıktan 1-2 sn sonra kapansın, olay budur.

    Bu soruyu ban birisi sormuştu galiba sendin, bilmiyorum demiştim.

    Şimdi burada Autoplay kelimesi geçince aklıma böyle bir şey geldi.

    Yok daha önce, böyle bir soru sormadım. Zaten, 1 seneye yakın katılımsız ile uğraşmıyordum. Bilenler için kolay aslında ama, bilmeyenler için zor. Bilgisi olan arkadaşlar, bunu saklamayıp nasıl yapıldığı hakkında bir anlatım oluştursalar iyi olacaktır.

  3. Bende tam böyle yapmaya çalışıyorum ama, resim aşağı indikten sonra My Project sayfası çıkınca takıldım kaldım. Hatta sayfanın boyutunu 10x10 gibi küçük boyuta çektim ve On Show kısmına, Application.Exit(1000); yazdım. Rakamları, 1000, 2000, -1000 gibi deneyerek yapmaya çalıştım. Sonrasında, My Project sayfası yine görünüyor ama, 1 saniye sonunda kendiliğinden kapanıyor. Tamamen kapatmanın formulü olsaydı, iyi olurdu.

    Ayrıca, AutoIT'le nasıl bir yol uygulanır onuda bilmiyorum.

  4. Nasıl bir çalışmada kullanacağını henüz anlayamadığımızdan sanırım yardımcı olamıyoruz. Önce bunu bi açıklarsan sanırım daha fazla yardıcı oluruz.

    Aslında başlıktada belirtmiştim ama, yinede yazayım. Katılımsız kurulum sonunda, sağ alttan veya ortadan çıkan çerçevesiz resimli bilgi şekilnde bir çalışma üzerinde duruyorum.

    Aslında benim amacım, kurulum bittiğinde, masaüstünde çıkan sade bir resimdi. Sağ alttan çıkma olayını reklam gibi olabilecek ama, Katilimsiz Com'da görmüştüm.

    Vallahi konu, AutoIT, Katılımsız ve en sonunda AMS'ye geldi.

  5. Konunun AMS'ye kayacağını tahmin etmemiştim. Çünkü, nasıl yapıldığı ile ilgili tam bir fikre sahip değildim. Belkide 1 seneyi geçkin katılımsız çalışmalar ile uğraşmadığımdan, gelişmelerin gerisinde kaldık. Recep Demirci'nin vermiş olduğu 1.exe üzerine değindim ama, olmadı. Aslında çok küçük bir ayarlamadır ama, ben bulamamışımdır.

    Şu anda da menülere ve seçeneklere bakıyorum, gözle görülür bir detayla karşılaşamadım.

  6. http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=136887&view=findpost&p=779127[/CODE]

    birde şunu incele

    Teşekkürler recep demirci. Tam aradığım tarzda olanları vermişsin sağol.

    - Birincisinde, ''Recep&TNCTR'' yazısı ve arkaplanındaki bar olmayacak ve boyutlandırılmış resim şeklinde nasıl yapabiliriz?

    - İkinciside çok hoş yapılmış, AutoPlay Studio kullanılmış sanırım. Bundaki resmi nasıl değiştirebilirim?

  7. Arkadaşlar, forumda o kadar AutoIT ve Script örnekleri ile karşılaştım ki ama, çoğu benim istediğim tarzda olmadığı için bu konuyu açmak istedim.

    Benim aradığım, Progress Bar şeklinde olanı değildir. Mesela;

    - Uygulamayı yükledikten sonra, trayicondan yukarı çıkan bir resim olabilir,

    - Uygulamayı yükledikten sonra, trayiconda ''Yükleme Tamamlandı!'' yazısı ile simgesinin çıkması olabilir,

    - Uygulama yüklendikten sonra, masaüstünde ''Yükleme Tamamlandı!'' yazılı bir resmin çıkması olabilir. Bu resim sadece kendi boyutlarında çıkan türden olabilir. Sadece resim olmalıdır.

    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

×
×
  • Create New...