Jump to content

tesla496

Üye
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tesla496

  1. Ürün sayfasında belirtilir o süre. Satıcı sana ürünün orada belirtilen süre içinde teslim edileceğini vaadediyor ve sende bunu kabul etmiş oluyorsun sipariş verdiğinde, şuana kadar ki sorunlu alışverişlerimde genelde satıcılar süre dolmadan ya da dolmasına birkaç gün kalmadan açılan dispute'larda kabul etmediler,  açsan bile muhtemelen ya kabul etmez ya tam iade yapmazlar. 

    • Like 1
  2. Oyunun işlemci yükü ne ki U serisi olmasın diyorsunuz? i5 U serilerinde bile oyunlarda sorun yaşamazken i7'de nasıl bir sorun olacak? Kim neye nasıl darboğaz yapsın? Al kardeşim u seriside al, performans gerektiren programlarla işim olmaz, oyun oynarım diyorsan u seriside işini görür. Render veya başka bir yüksek performans gerektiren program kullanmayacaksan u serisi işini görür. 

  3. Acemiysen makita alma yakarsın, takıldı mı çıkarması mesele, bosch al en azından o durumlarda daha uzun ömürlü (bosch'ta koruma olması lazım, makitada her modelde yok sanırım, mesela bizdekinde yok ama alışınca sorun olmuyo). Ayrıca sürekli kullanmayacaksan dwt gibi markalara yönel, daha uygun ve rahat rahat götürür. 650w altına düşme ama o fiyata bilemiyorum.

  4. Arkadaşlar telefonumu yenileme kararı aldım, günlük kullanım dışında bir amacım yok, oyun oynamam. Araştırdığımda üç  telefon arasında kaldım,

     

    Samsung Galaxy S4

     

    Samsung Galaxy Note 2

     

    LG G2

     

    Sizce bu telefonlardan hangisi ? 

    Kamera ses vb özellikleri çok önemsemiyorum, hız bunlardan daha önde gelir. Ve tabi sık sık arıza çıkarmaması, buna yazılımsal kısımlarda dahil.

     

    Birde başka öneri istemiyorum mümkünse, herkese teşekkürler.

  5. monsterın özellikleri diğerlerine gerçekten fark yaratıyor kafamda var 

    toshiba ve dell den ürün seçemiyorum birbirine benzeyen bir sürü ürün var özellikler de çok ayrıntıya düşmüş durumda 

     

    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s51w81c-notebook bir arkadaş ta bunu yolladı 

     

    Performans olarak iyidir, aylardır kullanıyorum. Kafana takılan varsa sor.

     

    Ayrıca hdmi'ı vga'ya çeviren parçalar var, sıkıntı yaşatmıyor. Ben projeksiyonda kullanıyorum.(http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-converter-100uyumlu-118924311)

  6. evet o oksitlenebilecek tek bağlantı olan çatının ucundaki direkten eve giriş yapan bağlantıyı kesip kabloları soyup yeniden bağladım.

     

    şu anda sayfalar falan gayet hızlı açılıyor ve kopma v.s yok. inşallah sorun burdanmıştırda bir daha sürekli gidip gelmez bağlantı.

     

    peki arkadaşlar türk telekom arıza ekibinin interneti evine getiren kablo 8 mb i taşımıyor ve epey uzaktan geliyor bağlantın 8 mb e sabitlenmiş hızını 1.75mb düşürürsek kopma olmaz demesi doğrumudur?

     

    Birkaç yıl önce ttnet değilde farklı bir sağlayıcı üzerinden kullanırken benim hatta 6 mb ve üzerinde sürekli kopma yapıyordu. Bende hep 4 mb olarak kullandım. Ama sonra yine aynı evde ttnet'e geçtikten sonra 8 mb kullanıyorum. Hız çok tatmin edici olmasada 8 geliyor ve sıkıntı yok.

×
×
  • Create New...