Jump to content

tesla496

Üye
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tesla496

  1. tesla496

    Aliexpress

    Ürün sayfasında belirtilir o süre. Satıcı sana ürünün orada belirtilen süre içinde teslim edileceğini vaadediyor ve sende bunu kabul etmiş oluyorsun sipariş verdiğinde, şuana kadar ki sorunlu alışverişlerimde genelde satıcılar süre dolmadan ya da dolmasına birkaç gün kalmadan açılan dispute'larda kabul etmediler,  açsan bile muhtemelen ya kabul etmez ya tam iade yapmazlar. 
  2. Oyunun işlemci yükü ne ki U serisi olmasın diyorsunuz? i5 U serilerinde bile oyunlarda sorun yaşamazken i7'de nasıl bir sorun olacak? Kim neye nasıl darboğaz yapsın? Al kardeşim u seriside al, performans gerektiren programlarla işim olmaz, oyun oynarım diyorsan u seriside işini görür. Render veya başka bir yüksek performans gerektiren program kullanmayacaksan u serisi işini görür. 
  3. Zaten karar vermişssiniz ancak WD Black tavsiye edebilirim. O boyutta olmasada birkaç ay önce bir adet taşınabilir aldım ve hala sorunsuz kullanıyorum, umarım sizin içinde bir sorun çıkmaz.
  4. Feedbacklerde 4. sayfada biri orjinal olmadığını ancak sesinde çok kötü olmadığını belirtmiş.   Sana tavsiyem black friday yaklaştı amazonu takip et uygun fiyatlara alabilirsin.
  5. Hocam buna seçmeli aktivasyon gibi bir şey nasıl eklenebilir?
  6. http://www.sanalpazar.com/Xiaomi-16000-Mah-Tasinabilir-Sarj-Aleti-Semers-__isp36773463   Kullanıcı güvenilir, fiyat daha uygun garanti konusunu bi araştırıp alınabilir, kaliteli ürün. Bunun birde 10400 olanı var kullanıyorum gayet memnunum.    http://www.sanalpazar.com/Xiaomi-10400-Mah-Sarj-Aleti-Kilif-Hediye-semers-__isp24884651
  7. north bridge de sorun olablir, termal macun falan işe yaramaz
  8. Ustam bunun Win7 versiyonunuda yapmayı düşünüyor musunuz ?
  9. Playstore'dan ya da herhangi bir yerden dosya indirmeye calısırken indiriliyor diyor ancak ilerleme olmuyor. Hız ve diger bilgilerde degismiyor hep sıfır, neden olabilir ?
  10.     Desteklemesi açısından sıkıntı olmaz. Sondaki asus i7, tavsiyede edilen bir bilgisayar. Özellikle kasa ve soğutma.
  11. http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s21w65c-notebook-pmu317230   http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-z510-59-413191-notebook-pmu311437 (2000i geçerim dersen i7 modeli var)   http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550ln-xo007d-notebook-pmu308503
  12. kuzey köprüsünde sorun olabilir, yani chipset arızası. benzer sorunlu bir adette bende var
  13. Erken başlayanlardanım, 13-14 yaşlarında başlayıp 17de bıraktım. 2 yıldır ağzıma sürmedim. Nasıl oldu dersen her fırsatta sakız çiğnerdim, bi süre sonra aramamaya başladım.
  14. Acemiysen makita alma yakarsın, takıldı mı çıkarması mesele, bosch al en azından o durumlarda daha uzun ömürlü (bosch'ta koruma olması lazım, makitada her modelde yok sanırım, mesela bizdekinde yok ama alışınca sorun olmuyo). Ayrıca sürekli kullanmayacaksan dwt gibi markalara yönel, daha uygun ve rahat rahat götürür. 650w altına düşme ama o fiyata bilemiyorum.
  15. Abi bununda esd olmayan sürümünü sunma durumu olur mu?
  16. Arkadaşlar telefonumu yenileme kararı aldım, günlük kullanım dışında bir amacım yok, oyun oynamam. Araştırdığımda üç  telefon arasında kaldım,   Samsung Galaxy S4   Samsung Galaxy Note 2   LG G2   Sizce bu telefonlardan hangisi ?  Kamera ses vb özellikleri çok önemsemiyorum, hız bunlardan daha önde gelir. Ve tabi sık sık arıza çıkarmaması, buna yazılımsal kısımlarda dahil.   Birde başka öneri istemiyorum mümkünse, herkese teşekkürler.
  17. Formattan sonra sürücüleri düzgün kurduğuna emin misin?
  18. Bf4, assasin creed 4, cod ghosts medium-high çok rahat oynatır. Alacak olana şimdiden hayırlı olsun.
  19. i7 olmasından vazgeçersen eğer daha fazla seçeneğin olabilir. Bizde tavsiyede bulunuruz.
  20.   Performans olarak iyidir, aylardır kullanıyorum. Kafana takılan varsa sor.   Ayrıca hdmi'ı vga'ya çeviren parçalar var, sıkıntı yaşatmıyor. Ben projeksiyonda kullanıyorum.(http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-converter-100uyumlu-118924311)
  21.   Birkaç yıl önce ttnet değilde farklı bir sağlayıcı üzerinden kullanırken benim hatta 6 mb ve üzerinde sürekli kopma yapıyordu. Bende hep 4 mb olarak kullandım. Ama sonra yine aynı evde ttnet'e geçtikten sonra 8 mb kullanıyorum. Hız çok tatmin edici olmasada 8 geliyor ve sıkıntı yok.
  22. Cihaz hocam cihaz, gpu sormadı arkadaş. Laptopsa mesela onun marka modeli.    Ayrıca sağ tıklayıp grafik işlemci ile çalıştırmayı denediniz mi?
  23.   İÜ'den ziyade KOÜ öneriyolar, kafam iyice karıştı :D
×
×
  • Create New...