Jump to content

abdulhey_

Üye
  • Posts

    3205
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

abdulhey_ last won the day on June 7 2018

abdulhey_ had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

7587 profile views

abdulhey_'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

492

Reputation

  1. Ne çok sorun varmış 🙂 Bu güncelleme sonrası siyah yanıp sönen masaüstü ekranına çözüm yokmu? Microsoft bir kaç tuş kombinasyonu ve geri dönüş çözümü göstermiş onlarıda uyguladım olmadı ee zaten güncellemeden geri giderek sorun haloluyor o zamanda güvenli modda güncelleştirme kaldırılıyor güncellenmemiş oluyor. Her yeni gelen güncellemede düzeltilmiştir diye bir ümit güncelleme yi yüklüyorum ama hiç alakası yok yine aynı..? Ek: pardon bu güncelleme 21h2 Enterprise için yokmu?
  2. Yok yüklenme tamamlandı ama yine siyah ekran.. bu güncelleme ilede düzelmeyecek ümidim çok azaldı artık. Bu sistemim iyi windows 12 ye kadar bununla idare edeyim en iyisi. Gerçi o gün geldiğinde onuda kurabilirsek tabi. En son güncellemeyi görüyorum ama güvenli moda alıp son güncellemeyi kaldırırken çalıştırdan sürüme baktığımda.
  3. Yüklenirken %34 te böyle kaldı. 1 saattir böyle..?
  4. 21h2 14 Kasım dı en son sonra 12 Aralık'ta çıkmış demekki. Bu siyah ekran sorununun halolacağı güncellemeyi kovalıyorum. Tabi bu mümkünse..? Teşekkürler.
  5. Windows 11 Enterprise 21h2 ye en son ne zaman güncelleştirme geldi ve mümkünse sonraki ne zaman?
  6. Bazı fareler ışığı geri yansıtan pedlerde özellikle böyle yerlere gelince çalışmıyor. Hâlbuki normalde beyaz yüzeyde dahi çalışması gerekiyor. Herşeyin kalitesizleştiğinin delili işte! Ben yansıtmayan ped alarak bunu çözdüm. Ama sizinki başka bir sorun olabilir. En iyisi bilgisayar tamircilerine sormak. Belkide çoktan hallettiniz sorunu. Çünkü yazdığınızdan bu yana epey zaman geçmiş. Sonucu yazarsanız sevinirim.
  7. Ta başta bunun için sormuştum sürüm seçme ekranı geliyor mu diye biosa gömülü keyler için. en kestirme ve kolay yöntem ei. cfg dosyasını rufusla yazdırdıktan sonra source klasörüne atmak. Böylece istediğinizi kurarsınız.
  8. Teşekkürler. Aydınlatıcı olmuş. Kaldırılanlarda belirtilse iyi olurdu.
  9. Tpm v.s. ayarı olmayan 2 yıl önceki rüfus ile uefi kurulum yapsak olmazmı? Ayrıca kurulumda sürüm seçme aşaması geliyormu? Bunu şunun için sordum yukarıda bir arkadaş bunda sadece home single language sürümümü var demiş. Bu sürüm sayfasının es geçildiği ve biosa gömülü key varsa olur benim bildiğim..?
  10. Bende yapıyorum işte 😊 yahu çoğu kamu kurumlarında bile Windows 7 var hala. Ayrıca sistemle görevli kişi en kolay olanı yapıyor ve güncelleştirme ile ilgilendiğini hiç sanmıyorum yada hatta belkide kurulum yaptığında güncelleştirmeleri kapatıyordur ilk. 🙂 Zaten yetkilendirmeyi buna göre yapıyor. Hatta burda bir usta arkadaş zamanında demişti, kurulumu tamamladığımda ilk iş hüncelleştirmeleri kapatıyorum diye. 🙂 Yani benim içinde çok önemli değilde önemli adımlarda güncel kalmak iyi olur diye düşünüyorum. Yoksa var ya bu güncelleştirme meselesinden önce epey zamandır bilgisayarı bile açmıyordum. Ama rahatlık bakımından bazı işlerde masaüstü bilgisayar en güzeli. Ama telefonda çoğu şeyi yapmaya öyle alıştımki bilgisayarda yapmadığım kullanmadığım çoğu şeyi telefonda yapıyorum. 🙂 Yani kullanım olarak telefon öne geçti.
  11. Gençken hobi idi modifiye li format atmak. Yaşlandıkça insan sağlamlığa önem veriyor. Onu buldumuda kaybetmek istemiyor. Yani bir sürü sürücü program ayar yedek alma.. büyüyor gözümde. Ama sanırım sonuçta ondan kaçış yok dediğiniz gibi.. Aslında birde işte inatlaşma huyu biraz fazladır bende. Nasıl olurda bunu yapamam .. gibi..
  12. Nesi bozuk olacakki? İş sistemi yani bu SSD ye kurulu. Temiz format atarken orayı silip oraya yüklüyorum hiçbir sorunda çıkmadı şimdiye kadar. Zaten hali hazırda hiçbir sorunda yok. Bu güncelleştirme sonrası siyah ekrandan başka.. Fazlada kurcalamaya gelmiyor. ISO ya boot.wimi eklemek için ultra iso gibi bir program yükledim la ne ara yüklendiyse kendinden başka 4-5 tane program yüklemiş tarayıcı, vpn, antivirüs v.s. 😊 antivirüs yine indirdiğim bir keygen programını tehlikeli olarak göstermese hiç ruhum duymayacak. 🙂 İobit portable program kaldırma var. Ohoo doldurmuş onu. Hepsini sildim hemen. İnşallah tehlikeli bir şey kalmamıştır. Bilgisayar Hayatımda iki kez virüs yedim, biri mırc chat programından, biride internet cafeden flash belleğe bulaşmış. Açtığın dosyada hemen kendini üretiyor. İkisindede sistem kullanılmaz hale geldi. Yani sistem bozuk değilde ben bu işlerde uzman değilim çok ufak bir ayrıntıyı atlıyor olabilirim belki.
  13. Olmuyor olmuyor. maalesef olmuyor. 23h2 yi değiştirip denedim yine aynı. tek fark bu daha nazik. Üzgünüz dedi
  14. Teşekkürler. Deneyeyim akşama inşallah olur. Sonucu yazarım.
  15. Teşekkür ederim. Fakat yine aynı. Bios şifresi var benim bilgisayarda onunla ilgisi olabilirmi ama sanmıyorum. Yani güncellemeleri sorunsuz alsın ona razıydım son olarak ama olmuyor. Galiba yükseltme yoluyla bunu aşamıcam.
×
×
  • Create New...