Jump to content

bjkliadam

Üye
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bjkliadam

  1. Herkese merhabalar, 

    Daha önce almadığım hatalar alıyorum, buradan ve bunun gibi sitelerden indirdiğim program veya oyunları kurduktan sonra crack yapmak için ilgili dosyayı açtığımda "bu dosya zararlı uygulamalar içerdiği için kaldırılmıştır (silinmiştir)" diye bir uyarı alıyorum ve kendi kendine siliyor. Defender'e Windows özelliklerini aç-kapadan kapattım olmadı, reg edit!ten yaptım olmadı, birde yanlış hatırlamıyorsam gedit olması lazım oradan da yaptım gene olmadı. Antivüris veya spy programım yok. bunu nasıl düzeltebilrim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Son 2 veya 3 aylık güncelleştirmeleri kaldırayım istedim onuda beceremedim. Kaldırıyorum, bilgisayarı kapatırken yeniden yüklüyor. Güncelleştirmeleri kapattım genede yüklüyor. Beni bu dertten kuratacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim. Derdime bir çare.

  2. Arkadaşlar Amd Phenom II X6 1100T 3.3Ghz Soket AM3 Black Edition İşlemci bu işlemci için 500 W psu çalıştırırmı? Bu işlemciyi Gigabyte anakart ile alacağım ama hali hazırda kullandığım 500 W'lık psu'um acaba bu işlemci ve anakartı çalıştırırmı? YArdımcı olursanız çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkürler.
  3. Arkadaşlar, ben pardus'un cd'den çalışan 2011 sürümünü şimdilik kullanıyorum. En azından tam olarak çözünceye kadar veya öğreninceye kadar böyle devam edecek. Çözemediğim şey de bir siteye girdiğimde bir program indireceğim zaman linux'u seçtiğimde bana hangi linux diye bir seçenek çıkıyor. Örneğin Opera tarayıcısı indirip Pardus'da kullanacağım ama o kadar çok Linux sürümü var ki hangisi Pardus' a uygun bilemiyorum. Acaba Pardus hangi Linux temeline kurulu yardımcı olursanız çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkürler.
  4. Arkadaşlar bence boşuna tartışıyoruz; bu insanların eğitimi ile ilgili birşey. İnsanları eğitip doğru bilgi ile donatmazsanız olacağı budur. Herkes çocuğunu yetiştirirken "evin erkeği ne derse o olur" derseniz işte bu olur. İnsanları belli bir yaşa gelince bu nedir? Niye yapıyoruz? diye sorgularlar deyip, insanları istediğimiz gibi yönetip kullanamayız deyip korkup eğitimden uzak tutarsak işte böyle sonuçlarına katlanmak zorunda kalırız. Hala Ülkemizin pekçok yöresinde kız çocukları okula gönderilmeyip hor görülüyorsa, hala töre diye insanlar öldürülüyorsa, ve bütün bunlar olurken kendini bu zihniyetin temsilcisi sanan bazı kendini bilmezler hala oradaki insanları istedikleri gibi yönetmeye çalışmak için bu insanları eğitmek yerine yakıp yıkmayı, baş kaldırmayı öğretmeye çalışıyorlarsa daha ne bekliyoruz ki? M A L E S E F
  5. Klavyeden Win+R kullanarak Çalıştır aç ve cmd yazıp enterla açılan pencereye şu komutu gir chkdsk /r c: onarımı başlat c sürücü yolu sen kendi sürücünün harfini girersin , işlemi sakın yarıda kesme 1tb olduğu için uzun sürecektir bırak onarımı tamamlasın ...

    Aynı sorun bende de vardı. dj sms yukarıdaki tavsiyesi ile sorunum çözüldü. Dene
  6. [quote name='dj sms' date='06 June 2011 - 08:38 ' timestamp='1307349515' post='1025002']
    Klavyeden [u]Win+R[/u] kullanarak [u]Çalıştır[/u] aç ve [u]cmd[/u] yazıp enterla açılan pencereye şu komutu gir [b]chkdsk /r c:[/b] onarımı başlat [b]c[/b] sürücü yolu sen kendi sürücünün harfini girersin , işlemi sakın yarıda kesme 1tb olduğu için uzun sürecektir bırak onarımı tamamlasın ...
    [/quote]

    Arkadaşler ilginize çok teşekkürler; bütün önerileri denedim malesef faydası olmadı. Son olarak scanndisk önerisini deniyorum, arkadaşın dediği gibi biraz uzun sürecek herhalde inşallah faydası olur. İlginize tekrar teşekkürler.
  7. Arkadaşlar!.. 1 TB. Harici hard Diskim var. Depolamak için sorunsuz bir şekilde kullanıyordum, fakat şimdi biçimlendirmek istiyormusunuz? Diye soruyor, ve açamıyorum. Kaybedilmemesi gereken bilgilerim var. Kurtarmak için ne yapmalıyım. veya biçimlendirdikten sonra kurtarabilirmiyim?

    İlginize şimdiden teşekkürler.
  8. Arkadaşlar benden 8 kısa bip sesi geliyor. Ekran kartını çıkardım onboard ekran kartı ile çalıştırdım gene kesmedi. Acaba neden olabilir? İşlemci harıç bütün bileşenleri çıkardım yeniden taktım yine kesilmedi. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...