Jump to content

xanberk

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

212 profile views

xanberk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1.   Zaten Professionali kullanmak için aramıyorum. Yoksa biliyorum AIO bulup kurabileceğimi.   Windows 7 ISO Image Edition Switcher diye bir şey buldum. Madem iso yu bulamadım bir de bunu deneyeyim :)  
  2.   Sağolun. Çok teşekkür ederim. Ama düz arıyorum.   Başka kimsede yok mu?
  3. Merhabalar Başlıkta da soylediğim gibi MSDN olarak SP1 siz düz çıkan sürümü arıyorum. Her yerde aradım ama bulamadım. Eğer elinizde bulunuyorsa uploadlayabilir misiniz ? Windows 7 Professional 64 Bit MSDN tr_windows_7_professional_x64_dvd_x15-65849.iso Tesekkurler Eğer konu yanlıs yerde ise özür dilerim nereye açacağımı bilemedim.
  4. 7PmTech w8 Aio Tool ile etkinleştirme yaptım. Artık sorunsuzca Windows Update'den güncelleme alabilir miyim? Herhangi bir bloke olma durumu var mı?
  5. Düz Windows 8 kurduğumuzda sistem özelliklerinde PRO ibaresi gözüküyor sanırım. Fakat PRO VL olarak ayrı bir sürüm var MSDN'de. Bu ne oluyor bilgi alabilir miyim? Ve sizden bir ricam olacak. Bu sürümleride upload edebilir misiniz? Veya çalışan bir tek link verebilir misiniz? Aradım ama hepsi kırık link. tr_windows_8_enterprise_x64_dvd_917582.iso tr_windows_8_pro_vl_x64_dvd_917824.iso
  6. Bütün linkler gitmiş. Windows 8 Enterprise 64 Bit ve Windows 8 Pro VL 64 Bit linklerini yenileme gibi bir şansınız var mı? Mümkünse turbobit tek link olabilirse sevinirim. [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/whistle.gif[/img]
×
×
  • Create New...