Jump to content

Mixus

Üye
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mixus

  1. adbenim, 4 saat önce yazdı:

    senin programın ne işe yaradığını bile bilmiyorum,

    ben sadece düşüncemi yazdım,

    ntlite tarzı gibi ise ne gerek var ki

    net bu tarz programlarla dolu

    sen programını tamamla ve ücretli sal kardeşim

    bol bol kazançlar dilerim

    Herkese açık şekilde paylaşırsa ve program bir gün Ntlite gibi tutarsa crack yapabilirler. Uygulamayı Korumak inanılmaz zor bir iş. Hangi korumayı yaparsan yap hangi şifrelemeleri yaparsan yap kırıyorlar. Parayı ödeyen uygulamayı alır şeklinde olursa birisi başka bir yerde paylaşabilir.

    Eğer kararlıysan bu programı yapmakta kendine gönüllü bir ekip bulmanı veya kurmanı tavsiye ederim. çok kapsamlı uğraştırıcı bir proje olucaktır.

    umarım başarırsın.

  2. bu tür fidye virüslerinin şifrelediği dosyayı çözmenin yolu yoktur. özel şifreleme algoritması yapıp dosya içeriğini şifreleyebilirler. hiçbir program ile brute-force bile yapamazsınız.

    örneğin aşağıdaki sitede c# dili üzerinde rc4 algoritması ile dosya şifreleme kodları paylaşılmış, internette binlerce örnek var.

    https://stackoverflow.com/questions/31765588/encrypting-files-using-rc4-encryption-algorithm-in-c-sharp

    kısaca bu tür yazılımları yapması çok kolaydır, dikkatli olunması çok önem arz eder şirket bilgisayarlarına bulaşırsa zararlar çok büyük olur, para ödemeden asla çözemezsiniz. belki para ödesen bile dosyaların şifresini çözmeyebilir virüsü yapan şerefsizler. yakalanmamak için zaten kripto para kullanıyorlar ve bunlar yurtdışında yaşıyor geneli

    Tavsiyem kişisel pc kullanımında Adguard + iyi biri antivirüs + harici disk ile arada sırada önemli dosyaların yedeğinin alınması. bilgisayara sürekli bağlı kullanmayacağınız disk olması daha iyi olur çünkü virüs yerseniz onları da şifreleyebilir. eğer bilgisayara takılı disk kullanacaksanız disk sürekli kullanımda değilse bitlocker ile şifreyebilirsiniz lazım olunca bitlocker şifresini çözersiniz bu da pratik olabilir.

    geçmiş olsun.

    • Like 1
    • Thanks 1
  3. sakın aliexpress'ten ssd veya başka birşey almayın. orjinal ürün gibi gözükse bile  çakma ürünler çıkıyor. Türkiye'de bile çakma çıkabiliyor. güvenli alışveriş sitelerinden almaya özen gösterin. Bilendenal.com'dan ben ssd almıştım. Beni arayıp chipset sormuştu. Gen4 desteklemiyorsa iptal edelim demişlerdi. 2.el satıcılardan uzak durmanızı öneririm.  Bilendenal, incehesap gibi yerler tercihimdir

  4. Sli genelde X serisi yonga setli anakartlar ile yapılıyor. Diğer Chipset'lerde %100 performans artışını yaşayamazsın.

     

    Bende ekran kartını değiştirmelisin. yada bekle 2016'da pascal serisi al.

×
×
  • Create New...