Jump to content

ferhat5567

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ferhat5567

  1. iso içerisinde kod var verdiğin kodlarla iso içerisindeki kodu değiştir sadece boot.gz ve xp_kur.7z dosyasını anadizine at isoyu atmaya gerek yok program kurmak istiyorsan pro klasörünüde at

    üstad zaten önce bunu yaptım ve dosya  bulunamadı hatası verdi.az önce tekrar denedim değişen bişey yok.İlgine teşekkür ederim.

  2. ben kurdum gerçekten çok güzel..

    tüm driverleri kuruyor.

     

    güncelleme bile yaptı.office güncellemelerini.

     

     

    üstad tüm çalışmalarında başarılar dilerim.......esenlikle kalınız.......... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

     

     

    kendi multibootunda kullandığın kodları paylasırmısın

     

    color black/cyan yellow/cyan
    timeout 10
    default /default
     
    title Start 7zNisan NiSAN 2014
    map --unmap=0:0xff
    map --unhook
    root (hd0,0)
    map /7zNisan.iso (0xff) || map --mem /7zNisan.iso (0xff)
    map --hook
    root (0xff)
    configfile /grub4dos.lst || chainloader (0xff)
    map --unmap=0:0xff
     
    Üstad bu şekilde önce isoyu attım sonra içindeki xp_kur 7z ve boot.gz yi ana dizine çıkardım.Önce isoyu görüyor sonra içindeki grupmenu.lst i görüyor.Bişekilde oldu ama bende anlamadım.Direk kuruluma geçecek bir kod olursa iyi olur aslında.

     

     

  3. üstad grupmenu deki kodu menü.lste attım fakat GZFILE bulunamadı hatası aldım.dediğin isodaki bütün dosyaları usb ana dizine attım. usb yi biçimlendirip dosyaları ana dizine atınca grupmenu deki kodu görür mü.Multiboot kullanmak istiyorum ve winsetupfrom kullanıyorum. no such command uyarısı veriyor. Sizin verdiğiniz  programla atıyorum oluyor ama aynı kodu multiboot sisteme eklediğimde sorun çıkıyor. yol gösterirsen sevinirim.

  4. Köylü ustam senin sistemin dışındaki sanal xp leri usb den çalıştıramadım.(wxpe_minixp.iso,Kurtarma_ve_Bakim_CD_si_v.1.5) gibi örnekler var ama usb den başlamıyor başlasada ekrana simgeler gelmiyor.Bu çalışmanın güncel versiyonunu yapmayı düşünüyormusun. Win8Pe de güzel olmuş sorun yok güncel sanal xp iyi olur.Saygılar

  5. Köylü kardeş ben sistemi dediğin şekilde birden fazla bilgisayara usb den sorunsuz kurdum.Emeğine sağlık.Aynı şekilde acronisi denedim kayıt bulunamadı uyarısı verdi, bunun bir yöntemi varmı. usbmenu/ımages klasörüne ACTI.ISO olarak kopyaladım.Teşekkür ederim.   

×
×
  • Create New...