Jump to content

orcagada

Üye
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by orcagada

  1. Sayın Yağmuradam,

    Emeğinize sağlık.Benim bir sorum olacak pcyi korumayı bununla yapabiliyoruz ama diyelim ki usb diski de korumak istiyoruz.Bunun için kullanılan portable bir prg var mı acaba?Usb diskine neredeyse herşeyini yükleyen biri olarak kullandığım pcde virüs var ise malesef diski temizlerken pek çok şeyin de beraberinde silindiğini gördüm.

    Derdimi tam nasıl anlatırım bilemiyorum ama şöyle; ben usb diskimdeki verileri ya da prgleri kullanayım fakat diskime pc ben izin vermeden hiç bir şey yazamasın.Virüs yayılamasın.Yazma koruması gibi bir şey vardı sanırım ama onu yükleyince içindeki portable prgleri de kullanamıyorduk.Kısıtlamayı kaldırınca da zaten olan oluyordu.

    Yazdıklarını okuyunca inanın ne demişim ben bile zor anladım.Kusura bakmayın konuya vakıf değilim tam.

    Saygılarımla selam ederim...

  2. Ben size çok nadir zor bulunan temiz aktivatoru sunuyorum ;

    Bendekine bakın tamamen aynı görünüyor ama içeriği başka "14 june" diğer trojanlıları kullanmayın antivirüs kurmadan aktive yaptığınız için bu arada giriyor ;

    ads1znv1.png

    link verebilir misiniz?

    Arkadaşım şu bahsi geçen temiz crack'i upload edipte bir link verebilirsen çok iyi olur.Eline sağlık güzel konu olmuş.Kolaygelsin.

    Saygılar...

  3. Hot Jazz arkadaşım bu çalışmana başka bir sitede rastladım.Orda rarpass olarak www.tnctr.com yazıyordu ama link kırıktı sanırım yanlış kopyalanmış bende düzelttim budur diye fakat nasıl olduysa benim paylaşımım sanılıp yeni konu olarak koyulmuş.Oraya da yazdım bu benim değil Hot Jazz arkadaşındır diye kusura bakma.amaçlı yada bilinçli birşey yapmadım.Saygılar...

×
×
  • Create New...