Jump to content

azrail_

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

azrail_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hocam ilgi alakanız cevaplarınız hoşuma gitti. Format atarken %50-60'larda dosya kopyalama hatası veriyordu. Sorunun çözümü olarak bir başka arkadaş diskkill ile halletmiş. Onun söylediği şekilde yaptım, bicimlendirme yaparken %90'larda iken elektrikler kesildi ve sonrasinda biçimlendirme işlemi yapmak istediğim de HDD çok geç görüyor. Gördükten sonrada bir işlem yapamıyorum. Dün gece hd tune ile tarama yaptım ve bütün sektörleri kırmızı olarak gösterdi. Ayrıca formattan sonra sata girislerine dokunmadım diye tahmin ediyorum.. Ubuntu live sürümünü kullanıp bicimlendirmek istedim ama diske işlem yapamıyor. DiskTest denedim bu da bicimlendirme islemine geldiğinde hic bir işlem yapmıyor. Sadece donuyor başka bir şey olmuyor. Eğer sizin için uygun ise İsterseniz face veya WhatsApp ile iletişim kuralım. Teşekkür ederim (f)
  2. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz uygulamayı çalıştırdım ve sonuç:
  3. Selamün aleyküm arkadaşlar ' samsung 870 evo ' ssd diski satın aldım sonra laptopa taktım ve format atmak istedim ama bazı hatalar veriyordu ve yaptığım araştırmalar sonucu bu sorunu diskkill ile biosta boot edip biçimlendirip sorunu hallettigini yazmış. Bende aynısını uyguladım ve disk bicimlendirme işlemi %90'lara geldiğinde elektrikler kesildi ve sonrasinda ssd diski bicimlendiremedim. Ssd diski pc kapaliyken taktigimda windows baslamiyor veya 30 dakika sonra basliyor. Windows acildiginda ssd diski görüyor ama biçimlendirme işlemleri olmuyor. Bir çok disk uygulamasi ve işletim sistemini denedim yine de çözüm olmadı. Bu diske bir çözüm varmı yoksa çöp mü oldu? Cevaplarınız için şimdiden Allah razı olsun
  4. Riskli iş ama bana recovery lazım. Tam olarak nasıl yapabilirim?
  5. Öncelikle cevaplar için Allah razı olsun. Tam olarak recoveryi nasıl kopyalayacapım söylermisin ve mouse touchpad donuyor acaba yanlışlıkla güncelleme yaptıpımdan dolayımıdır bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursan çok sevinirim.
  6. Aynen bende bu durumdan perişan olmamak için konu açtım :). Acronis ile yedek alırsam sonrasında normal format atar gibi yükleme yapabilirmiyim? Tekrar kurulumu orjinal format gibi olur mu
  7. Selamun Aleykum arkadaşlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz. Benim bir notebook'um var şu markalı " ACER ES1-111M-C064 " 32 gb hafızaya sahip ve 10 küsür gb kısmını recoverye atamış. Ben recovery yedeği alıp o bölümü silip kullanmak istiyorum bu konuda araştırmalarım sonucu bir şey elde edemediğim için konu açmak zorunda kaldım umarım konu çözümlenip başka arkadaşlara da yardımı dokunur şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun.
  8. girmez canım kardeşim çünkü sen orda local ip belirlemişsin remote ip yok ortada internete çıkış ip adresin ayni
×
×
  • Create New...