Jump to content

zidanezidan_67

Üye
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zidanezidan_67

  1. Bilgi: Samsung 500gb lık harici hdd de ikinci bir bölüm açtım ona boot edilebilir win7 kurmak için uğraşırken işlem dondu bende hdd yi söküp geri takınca bu kezde klasik Disk tanınmıyor şimdi biçimlendir uyarısı geldi hızlı biçimlendir diyerek biçimlendirdim. Bir sürü önerilen geri getirme programı var evet bende sırayla deniyorum şuan pek bir gelişme kaydedemedim.

    Soru: Aklıma takılan aynı anda birkaç recover programı açsam bir sıkıntı olur mu ya da bu denemeler verilerime ulaşmamı engeller mi yani her deneyişimde geri getirme ihtimalim azılıyor mu ?

    Ek: Formatladığım hdd yi kullanmıyor içine birşey atmıyorum, donanımsal bir sorunum yok. Find and Mount isimli program belki işimi görür diye denedim oda fayda etmedi, bunun gibi recover programları hariç bir öneriniz varsa onuda dinleyebilirim ama asıl sorum yukardaki.
  2. Dün akşam bilgisayara tncxp ile format attım önce sp3 kurdum temalar sorun vermeye başladı windows klasik e döndü ve tncxp teması aktif hale getirilemez oldu bu 1; peşinden diğer tüm updateleri yaptım ve bilgisayar baştan açılmaya çalıştı ama sistem tamamen kurulmamış Kur u yeniden başlatın uyarısı verdi sebebi nedir? başlıkta arattım bişeyler ama sonuç alamadım 150 sayfayıda tek tek gezemedim üsgünüm;sorulduysa...

×
×
  • Create New...