Jump to content

beyaz gulum

Üye
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by beyaz gulum

  1. sorun yaşadığınız video bağlantılarını paylaşırmısınız

    IlvM9cH.png

     

    busekil cikiyor ileri sardirirsam duzeliyor ama her yerde ayni bu hata cikiyor .ben tekrar windows 8.1.proya donuyorum windows 10 hazir degil nezaman duzelir herkes menmun olursa ozaman yuklerim.

  2. Windows 10'a geçtiğimden beri firefox da youtube videolarını izlerken ara ara ekranda bozulmalar oluyor :mellow:

    Bu sorunla karşılaşan oldu mu ?

     

    Buda ekran görüntüsü :

    ZV7JPo.png

     

    Ekran kartı sürücüleri ve flash player güncel. Yalnız bu sorun microsoft edge de olmuyor ama firefox da sürekli yaşıyorum :angry:

     

    Windows 10'u sıfırdan temiz kurulum da yaptım yine ne sorun devam ediyor.

    windows 10 pro kurdum kurali ayni sorun bendede var bundan once windows 8.1 vardi hic boyle sorun yoktu.

  3. Bok aterken azıcıkta hatayı kendimizde arıyacağız...Kaçıncıya orjinal MSDN ve VLSC dosyası veriyorum...Halamı güvensizlik var.Niye hatayı kendinizde aramıyorsunuz...Resim gereken cevabı verir heralde...Bende yeni indirdim kendi pc me.Güncelleşitrme entegresi yapacamda...

     

    ZAVWJk.png

     

     

     

    kardesim birsey dedigimiz yok ben normal ikisinide indirdim ve birinin hasdegerleri tutmadi bildireyim dedim eyer bir yangislik varsa soyleyin ozaman bizim kimseye bok mok atigimiz yok burda bilgi paylasiyoruz  ozaman sorunu nasil cozeriz bizi aydinlatin. yani sindi 64 biti tekrarmi indirmeliyim netmeliyim yol gosterin bir puf noktasi varsa duzenliyelim tekrar emegi gecen arkadaslara tesekkurederim.

  4. SW_DVD9_Win_Pro_8.1_64BIT_Turkish_-3_MLF_X19-84293.ISO

    http://s3.dosya.tc/server29/3jCIiB/__turk_torrent_turkce_torrent_turkdepo_.zip.html

    X-force ustaya teşekkürlerimi sunarım.Saygılar.

     

     

    SW_DVD9_Win_Pro_8.1_32BIT_Turkish_-3_MLF_X19-84292.ISO

    http://s3.dosya.tc/server29/Sim2a0/__turk_torrent_turkce_torrent_turkdepo_.zip.html

    X-force ustaya teşekkürlerimi sunarım.Saygılar.

    dostum ellerine saglik acaba bu surumler pro vl surumu oyleyse indirecegim.

  5. arkadaslar merhaba bu  ei.cfg dosyası sources icinde varmi yoksa kendimizmi ei.cfg dosyası hazirliyacagiz.. Bazi arkadaslar paylasmis ei.cfg dosyası o dosyayi sources klasorun icine atip UltraISO ile farkli kayitmi yapacagiz simdiden yardimci olacak arkadaslara tesekkur ederim.vallah kafam karisti :)

  6. kardesim ellerine saglik gercekten super paylasim bugun dedim  WMC (Windows Media Center)  aktif edeyim ve etim sonra aktif etigim sistemim tekrar aktif et diye sag alt kosede yazi cikti netimse olmadi bende geri format atim sizin dediginiz gibi yaptim sunc super yani ise yariyor herkese tavsiye ederim.yanliz bazilarini degistirirken yetki al degis uyarisi vermisti bende zaten yetki al kuruluydu hepsinin yetkisini aldim spp degistim sorunsuz tekrar aktif oldu. sakin bu WMC (Windows Media Center) sonradan aktif etmeyin uyanik  microsoft yakaliyor.

  7. Denedim Olmadı. Acaba Çok Kişinin Yağtığım İçin Mi Olmuyor Nedir... 

    kardesim sagol tesekkurederim acaba dun dediginde vermistim gec kalindi ondanmi oldu acaba .eyer yardimci olursan baska keyler deniyecegim ozelden gondersem olurmu yoksa burdanmi vereyim simdiden tesekkurederim.bugun gecse eger yarin sansimizi deniyelim.

    • Like 1
  8. @beyaz gulum

    Aslm sevgili kardeşim tesekkür ediyorum yanlış anlasılma var verdiğim kodlar senin için değildi bende aynı dertten muzdaribim kendime aktivasyon kodu almak için verdim o numaraları bu işi yapan arkadaşlar bize geri bildirim yapacaktır

    vallah nebilim bana diye anladim gulesim yoktu vallah guldurdun beni ALLAHTA seni guldursun elbet bir hayirli arkadas yardimci olur dunden beli beklemekteyim insallah yardimci olurlar. hayirli aksamlar kardesim.

    • Like 1
  9. selam kardesim köylü nasilsin insallah iyisindir gorusmeyeli kardesim vermis oldugun rakamlar cok geldi kabul etmedi  senden rica ediyorum

    sindiki verecegim seri numarasi ben gene aradim tum sayilari yazdim birsyler gene dedi anlamadim acele edip gonderirsen bende aktif etme sansim yuksek insallah sitedesindir gorusmek dilegiyle ALLAHA emanet ol kardesim asagidaki yeni girdigim keylen telefonla girdigim sayilar .

     

    Windows 8.1 RTM Pro 64 bit

     

    Birleşik krallık

     

    slmgr.vbs -ipk G9BHR-BXYXC-7R4XM-NMR9V-MBFFQ

     

     

    4752360 - 0240184 - 3800686 - 6586316 - 2223640 - 2263146 - 2175296 - 3283154 - 3977445

     

     

     

    CPASxYM.png

  10. arkadaşlar Windows 8.1 x86-x64 Türkçe Dil Paketi Tek Link ve Premiium hızında olmak üzere ilk sayfaya eklenmiştir :)

    kardesim ellerine saglik guzel anlatmisin emek sarf etmisin cok tesekkurederim kardesim basliga   86 x 64 Türkçe Dil paketleri   ayri linkleri belirtsen iyi olur sanki iki side 64 bit kimi sahsen ben kararsiz kaldim hangisini indireyim diye taki bu yazdigini gorunce anladim 86 bit oldugunu.

  11.  

     

    Acronis True Image 16.0.0.6671 Build 5587+Pluspack+Süresiz Aktivasyon

    Aktivasyon işlemi için kesinlikle videoyu izleyiniz

    Dosyaboyutu:206mb

    http://multi.la/s/1G3PWQYJ

    http://youtu.be/Y1tqxGbtVVw

    kardesim merhaba guzel bir paylasim fakat bu siteden indiemedim yani site hic acilmiyor mumkunse yeni bir siteye yuklesen bizde indire bilsek sindiden tesekkurederim kardesim.

  12. merhaba kardesim elinde win7 DVD'sinin boot edilebilir şekli vardır kesin, onu ultraiso ile aç, açılış işlemleri --> açılış dosyası kaydet seçeneğiyle win7 isosunun boot dosyasını masaüstüne kaydet. bu yaptığın isoyu aç, açılış işlemleri --> açılış dosyası yükle seçeneğinden az önce kaydettiğin dosyayı göster. imaj: açılabilir yazınca isoyu test et.

  13. [quote name='köylü' timestamp='1346097272' post='1234965']
    Sorunsuz başardığına sevindim Windows 8 core leri kaldırıp enterpriseN leri eklemişsin galiba ama orada resimde win8 pro n isimli bir sürüm gözüküyor komutlarda öyle bir isim olmaması lazım sürüm ismini sen mi değiştirdin?
    [/quote]
    merhaba kardesim evet ben degistim elimde o ekledigim surum vardi deniyeyim dedim o da oldu sorunsuz su isolari ekledim

    nl_windows_8_enterprise_x64_dvd_917912
    nl_windows_8_enterprise_x86_dvd_917668-
    nl_windows_8_pro_vl_x64_dvd_917936
    nl_windows_8_pro_vl_x86_dvd_918145
    nl_windows_8_enterprise_n_x64_dvd_918051
    nl_windows_8_pro_n_vl_x86_dvd_918680

    tekrar hesey icin tesekkurederim+ ayrica windows 7 sp1 turkce ve holladaca olanlarida yaptim yani hepsi hizli bir sekilde oldu.
  14. [quote name='köylü' timestamp='1346050807' post='1234706']
    N sürümlerinide dahil edebilirsiniz N sürümlerini dahil etmek için exe yi çalıştırın cmd beklerken C:/Win8 klasöründe N86 ve N64 isimli 2 tane klasör oluşturun N isoları bu klasörlere çıkartın sonra win8 klasörü içindeki aio.cmd dosyasına sağ tıklayıp düzenle diyerek aşağıdaki kodları %systemdrive% ile başlayan en son satırın altına yapıştırın kaydedin ve devam için bir tuşa basın
    [/quote]
    kardesim merhaba yine hocayi hizir gibi yetistin cok tesekkurederim ellerine saglik kardesim acaba buna N sürümlerini dahil edersem nasil vir dvd ugun olur yazdirmak icin normal bir dvd 4.7GB yeter mi yoksa baska dvd almam lazimi simdi den cok tesekkurederim kardesim.
×
×
  • Create New...