Jump to content

beyaz gulum

Üye
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Male
  • yok

Recent Profile Visitors

1803 profile views

beyaz gulum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. busekil cikiyor ileri sardirirsam duzeliyor ama her yerde ayni bu hata cikiyor .ben tekrar windows 8.1.proya donuyorum windows 10 hazir degil nezaman duzelir herkes menmun olursa ozaman yuklerim.
  2. windows 10 pro kurdum kurali ayni sorun bendede var bundan once windows 8.1 vardi hic boyle sorun yoktu.
  3. fatih7998  kardesim ellerinize emeginize saglik eski surum olani kaldirmadim verdiglerinin aynisini resimdeki gibi yaptim bir saat yakin oldu uyari almadim ve verdigin dosyalarin hepsini kontrol etim tertemiz tekrar tesekkurederim kardesim.
  4. arkadaslar dikkatimi cekti ben 32 bit pro vl surumunu kurdum format yaklasik 45 dakkia surdu acaba bukadar gecmi suruyor sizde kac dakikada kuruluyor acaba simdiden tesekkuredrim.
  5. evet arkadaslar pro 64 bite saglamis tekrar indirince saglam cikti hasdegerler tutuyor tekrar emegi gecen arkadaslara tesekkurederim..
  6. kardesim birsey dedigimiz yok ben normal ikisinide indirdim ve birinin hasdegerleri tutmadi bildireyim dedim eyer bir yangislik varsa soyleyin ozaman bizim kimseye bok mok atigimiz yok burda bilgi paylasiyoruz ozaman sorunu nasil cozeriz bizi aydinlatin. yani sindi 64 biti tekrarmi indirmeliyim netmeliyim yol gosterin bir puf noktasi varsa duzenliyelim tekrar emegi gecen arkadaslara tesekkurederim.
  7.     dostum ellerine saglik acaba bu surumler pro vl surumu oyleyse indirecegim.
  8. arkadaslar merhaba bu  ei.cfg dosyası sources icinde varmi yoksa kendimizmi ei.cfg dosyası hazirliyacagiz.. Bazi arkadaslar paylasmis ei.cfg dosyası o dosyayi sources klasorun icine atip UltraISO ile farkli kayitmi yapacagiz simdiden yardimci olacak arkadaslara tesekkur ederim.vallah kafam karisti :)
  9. hayirli ugurlu olsun yakisir kardesime hersey gonlunce olsun.
  10. cok guzel konuya deginmisin dostum ayni dert benimde basimda yokmu su isi iyi bilen bir yardimci olsalar bende 10gb kadar  ayirdim ama acilista boot etmiyor acaba olmuyormu oluyorsa bilen arkadaslar yardimci olsalar simdiden ilgi ve yardim edecek arkadaslara tesekkurederim.
  11. kardesim ellerine saglik gercekten super paylasim bugun dedim  WMC (Windows Media Center)  aktif edeyim ve etim sonra aktif etigim sistemim tekrar aktif et diye sag alt kosede yazi cikti netimse olmadi bende geri format atim sizin dediginiz gibi yaptim sunc super yani ise yariyor herkese tavsiye ederim.yanliz bazilarini degistirirken yetki al degis uyarisi vermisti bende zaten yetki al kuruluydu hepsinin yetkisini aldim spp degistim sorunsuz tekrar aktif oldu. sakin bu WMC (Windows Media Center) sonradan aktif etmeyin uyanik  microsoft yakaliyor.
  12. kardesim sagol tesekkurederim acaba dun dediginde vermistim gec kalindi ondanmi oldu acaba .eyer yardimci olursan baska keyler deniyecegim ozelden gondersem olurmu yoksa burdanmi vereyim simdiden tesekkurederim.bugun gecse eger yarin sansimizi deniyelim.
  13. ALLAHrazi olsun kardesim yardimlarin icin cok tesekkurederim insallah bu olur Birleşik krallık ProfessionalWMC=GBFNG-2X3TC-8R27F-RMKYB-JK7QT 6534675 - 8149531 - 6419674 - 9921790 - 2389040 - 7307213 - 7077712 - 4382184 - 2131760
  14. vallah nebilim bana diye anladim gulesim yoktu vallah guldurdun beni ALLAHTA seni guldursun elbet bir hayirli arkadas yardimci olur dunden beli beklemekteyim insallah yardimci olurlar. hayirli aksamlar kardesim.
×
×
  • Create New...