Jump to content

laloa

Üye
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by laloa

  1. merhaba arkadaşlar
    dün gece bilgisayarımı kapattım ve sabah açtığımda masaüstü kısayol simgelerinin sadece isimleri görünüyordu. sanırım dosya iliskilendirilmelerinde bir hata var. konuyu buraya açmadan önce google dan arattım cmd ekranına SFC/SCANNOW komutu ile tarama yapmam yazıyordu. yaptım ancak yeniden başlatınca bir düzelme falan olmadı. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. iyi forumlar

     

     

    masaüstüm:  http://hizliresim.com/vRGXMR

     

     

  2. iyi günler arkadaşlar.

    bugün samsung galaxy s3 cihazıma CM 12.1'i yükledim. aynı yöntemle Gapps yi yüklemeye çalıştığımda;

    installation aborted

    status 7 

    şeklinde bir hata aldım ve gapps yi yükleyemedim. youtube dan videolu anlatımlara baktım ama hiç biri gapps ye değinmemiş. hepsi rom atarken karşılaşılan status 7 hatasının çözümünü anlatıyor.

    demem o ki arkadaşlar içinizde bana yardımcı olabilecek bilgili arkadaşlar mutlaka vardır yardımlarınızı bekliyorum. iyi günler

  3. söylediğiniz program ekrandaki videoyu kaydedip indirmemizi sağlıyor anladığım kadarıyla. benim söylemek istediğim altyazısı CC Butonu ile videodan altyazı nasıl çekilir? (altyazılar videonun içine gömülü değil) vmsc.net sitesine bakarsanız ne demek istedeiğimi anlayacaksınız.

  4. Merhaba arkadaşlar vmsc.net sitesinden videoları altyazısı ile birlikte nasıl çekebilirim. bana bu konuda yardımcı olabilecek bir yöntem veya program var mıdır? IDM tarzı programlar ile sadece videoyu indirebiliyorum, altyazısı inmiyor.

     

    Not: Konuyu yanlış yere açmışsam affola, nereye açacağımı bulamadım. Yanlış yere açmışsam, doğru alana taşınırsa sevinirim.

  5. Merhaba arkadaşlar...
    Geçen akşam bilgisayara format atayim dedim. Önce tüm bilgileri harici hdd ye yedekledim sonra d de virus olduğundan suphelendigim için d yi bicimdendirdim. Bootable usb hazırlayarak formata başladım. Bir de baktim d bölümü yok. C yi silip sistemi oraya yukledim. Bilgisayari acip disk yonetimine girdiğimde 250 gb lik kayip alani orada da goremedim.
    Ayrica diski yanlislikla dinamik disk yaptım. Duzeltemiyorum şimdi de. Lütfen arkadaşlar bilgilerinize çok ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum.
  6. kardeş olduğumuza inansaydım yada inandırsaydı beni küsmezdim zaten. gururumu sevdiklerimin üstünde tutan birisi değilim çünkü. bu zamana kadar tek bir temas bile kurmaması kuşkularımı haklı çıkarıyor sanki.

  7. Çok sevdiğim kendimden bile üstün tuttugum bir dostum vardi. Ayni is yerinde çalıştık 1 sene kadar. Ayni mahallede oturuyoruz. Bir sebepten ötürü uzun zaman konuşmadık birbirimizle. Ne is yerinde ne hali saha maclarinda ne de yan yana oturdugumuz minibuste. Bu duruma katlanamadim daha fazla ve sirf o gururunu kiramiyor diye işten istifa ettim. Oyle ki is yerinde yan yana oturuyorduk. Kus olduğumuz zamanda aynı ortamda bulunmammaya calisiyorduk. O konusunca ben susuyordum ben konusunca da o. Şimdi 1 aydir ne ariyor ne soruyor halen. Gerci bende ararmiyorum soruyorum ama sanki aramasi gereken kisi oymus gibi geliyor. Cunku ben ona kardeşim dostum diyordum o da baskasina diyodu ve ben buna cok aliniyodum. Sanki ihanete uğramış gibi hissettiriyor insani. Dost olduğumuzu hissettirmiyordu bana. Ben Optimist bakiyordum surekli ama nereye kadar.
    Kac defa cebimde ki son parayi ona verdim. O hasta olunca inanc konusunda sikinti yasamama ragmen namaz kilip onun iyilesmesi için dua ettim defalarca.
    Peki simdi elimde ne var koca bir hic.
    Siz boyle bir durumda olsaydiniz ne yapardınız. Onerilerinizi bekliyorum.
  8. Boşver be kardeş, seni bırakıp gidince koyar demedi deme..

    İllede bir şey yapacaksan sana bir fikir: http://www.youtube.com/watch?v=R76Mh7b8mok al bu videoyu, videoyu mp3 yapıp güzel bir slayt hazırla, kaliteli bir cd'ye çek. Muhtemelen bilgisayarı vardır. Cd'yi taktığında auto başlayacak şekilde hazırla(kodları var-ben çok yardımcı olamam ama forumda iyi bilen arkadaşlar var) sonra kargo ile yolla..

    daha önce buna benzer bir şey yapmıştım kardeşim. ama yine yapılabilir tabii. yazdım bir kenara :)

  9. fanatik fenerli olan sevgilime forma alıp alex'e imzalatmıştım.

    bende fenerliyim ama bizimkisi gs'lı :)


    İmkanın varsa Karakalem resmini çizdirip çerçevelet. D.gününü kutlamayı düşünüyorsan cafede felan, kargo şeklinde o adrese gönder :)

    karakalemi ciddi ciddi düşünüyorum kardeşim. güzel fikir


    marka olmadığında etkilenebilicek bi bayan arkadaş bulduysan, Espiriden anlıyorsa, Niyetinde ciddi isen önce bulaşık önlüğü sonrasında Beyaz tek bir gül al. Tabi bunu niyetine göre biçimlendirebilirsin. Orijinaldir. Tarafımdan denendi. :)

    gerçekten çok orijinal ve yapılabilir bir fikir. yazdım bunu bir kenara. :) sağol kardeşim

  10. iyi günler arkadaşlar, yakın bir zamanda kız arkadaşımın doğum günü var ve ben gerçekten o'na orijinal bir hediye vermek istiyorum. orijinal derken de markadan bahsetmiyorum, daha önce verilmemiş bir hediye olmasından bahsediyorum. 

     

    çok düşündüm ama aklımda iyi bir fikir gelmedi. yüzük, çanta ve ayakkabı gibi bayatlamış hediyeler vermek istemiyorum. değişik bir şey olsun istiyorum.. 

     

    fikir ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar. neler yapabilirim sizce.? 

     

  11. atarlı demesen sana 15-20 şarkı yazardım...

    yine de teşekkür ederim kardeşim ;) 


     

    Ke$ha - Blow

    Enrique Iglesias - Heartbeat ft. Nicole Scherzinger

    Steven Tyler - Love

    Hoobastank - The Reason

    Nâdiya - Amies Ennemies

    Adele - Rolling in the Deep

    Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

    Adele - Set Fire To The Rain

    P!nk - Blow Me (One Last Kiss)

    PUFF DADDY & FAITH feat. 112 - ILL BE MISSING YOU
    Taylor Swift - I Knew You Were Trouble
    Christina Aguilera - Your Body
    Amma Batar Amma Çıkar (Nesrin - Hüseyin Kağıt ( Düet ))
     
    valla bunlar atarmı atmazmı bilmiyorum ama beğeneceksin gibi geliyor bana :D

     

    teşekkür ederim dostum, aralarında bildiklerim var. hepsini dinleyeceğim sağol. :)


    Asi Styla ve Arsız Bela :H:  :H:  :H:  :H:  :H: 

    güldürdün kardeşim, eksik olma ;)

  12. İnsanın isyanını ifade eden atarlı parçalar arıyorum. Siz de öneride bulunursanız çok memnun olurum. Bu aralar çok ihtiyacım var da ...

     

    İlk aklıma gelenler...

     

    Kelly Clarkson - Stronger

    Kelly Clarkson - Mr. Know It All
    Kelly Clarkson - Catch My Breath
    David Guetta Ft. Sia - Titanium
    Katy Perry - Part Of Me
    Katy Perry - Roar
    Katy Perry - Firework
    Nicole Scherzinger - Boomerang
    Nicole Scherzinger - Don't Hold You Breath
    Beyonce - Best Thing I Never Had
    Jessie J - Whos Laughing Now
    Carly Rae Japsen - Tonight I'm Getting Over You

     

     

×
×
  • Create New...